> Voliotaki: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΝΤΑΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σας

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΝΤΑΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σας


Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους τους Νεοδημοκράτες της Μαγνησίας, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν για δεύτερη φορά Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία. Μια ψήφο εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Σας υπόσχομαι ότι θα αφιερώσω και αυτή τη φορά, όλες μου τις δυνάμεις, για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας.

Ευχαριστίες στον συνυποψήφιο μου, για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, σε όλα τα μέλη εκλεγμένα και μη, καθώς και σε όλους τους


συντελεστές και εθελοντές της εκλογικής διαδικασίας που δούλεψαν μέχρι αργά στις κάλπες για να έχουμε ασφαλή εκλογικά αποτελέσματα.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ όσους υπέγραψαν την υποψηφιότητα μου, τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου.

Κατά την εσωκομματική αυτή διαδικασία ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον της παράταξής μας. Με την ψήφο μας διασφαλίζουμε την ενότητα και στηρίζουμε την κοινή μας προσπάθεια για τη δημιουργία μιας μεγάλης, δυνατής και σύγχρονης Νέας Δημοκρατίας. 

Η σύνθεση της νέας ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, για άλλη μια φορά απαρτίζεται από νέα πρόσωπα. Σηματοδοτεί το άνοιγμά μας στη κοινωνία και μετουσιώνει σε πράξη το δικαίωμα της βάσης του Κόμματος να μετέχει στη λήψη των αποφάσεων.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και περιμένουμε όλους όσους το επιθυμούν να πλαισιώσουν τον κοινό αγώνα ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή του κόμματος στην κοινωνία και να διαμορφώσουμε από κοινού την πολιτική που θα βελτιώσουμε το μέλλον μας.

Είμαστε ενωμένοι και συστρατευόμαστε με τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Στεκόμαστε στο πλευρό του και συνυπογράφουμε τις προγραμματικές δεσμεύσεις του.

Αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε σελίδα στη χώρα και για να γίνουμε μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και θα στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης.

Η προσπάθεια ξεκίνησε με στόχο την αυτοδύναμη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.

Συγχαρητήρια σε όλους!

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Β. ΝΤΑΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ