> Voliotaki: OXI κι άσχημα ΝΑΤΑΣΑ...

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

OXI κι άσχημα ΝΑΤΑΣΑ...

"Μόνο ο Τζήμερος έλειψε από αυτό το σκυλολόι (μεταξυ αυτών, Μπογδάνος και Τατσόπουλος)"...
Λένε στη δημοσιογραφία πως είδηση είναι εάν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο. Εάν σκύλος δαγκώσει άνθρωπο δεν είναι είδηση. 
Γι΄ αυτό και σπάνια θα διαβάσει κανείς τον καιρό της ημέρας ή την τελευταία πρόβλεψη του Λεβέντη για εκλογές. 


Βέβαια, τηλεοπτικά κανάλια και συγκεκριμένες εφημερίδες φρόντισαν να κάνουν πρώτο θέμα δυο λυσσασμένα φιλελεύθερα σκυλιά που αποφάσισαν να γαβγίσουν σε μια δημοφιλή τραγουδίστρια, παρότι τους λείπουν τα περισσότερα δόντια. 

Γι’ αυτό και γρήγορα μαζεύτηκε ολόκληρη αγέλη. Μόνο ο Τζήμερος έλειψε από αυτό το σκυλολόι.

Η αναφορά της Νατάσας Μποφίλιου στη «δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης» στη συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, ήταν αρκετή για να βγάλει από τα ρούχα τους δύο τέρατα της ελληνικής διανόησης. Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Πέτρος Τατσόπουλος, μη αντέχοντας έναν άνθρωπο που μίλησε δημόσια, με σθένος και ειλικρίνεια για την κατάσταση που βιώνει μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων, έδωσαν το σύνθημα.

Φυσικά και το γνωστό δίδυμο από εκείνα τα απογεύματα του ΣΚΑΪ δεν ήταν αρκετό για να αναμετρηθεί με το βάρος της Μποφίλιου και των ιδεών της, γι’ αυτό δίπλα τους έσπευσαν δύο άλλοι μεγάλοι διανοητές της εποχής μας. 

Ο Πάσχος Μανδραβέλης έφτασε στο σημείο να συνδέσει την τραγουδίστρια με την 17 Νοέμβρη (!), ενώ ο «κωμικός» Μάνος Βουλαρίνος δεν δίστασε να ζητήσει υλικό για να γεμίσει τον βόθρο του: 

Δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Δε μας χέζεις ρε Μποφίλιου».

Μπογδάνος, Τατσόπουλος, Μανδραβέλης, Βουλαρίνος. Εάν ήταν επιθεώρηση θα έσπαγε ταμεία. Σεξισμός, ύβρεις, ανισόρροπες εξισώσεις και βρώμικοι παραλληλισμοί. 

Τέσσερις άνθρωποι, πέντε λιβελογραφήματα, καμιά δεκαριά ποστ στο facebook, δύο τουλάχιστον εμφανίσεις στην τηλεόραση, για να απαντήσουν σε μια «χαζοβιόλα» που αποκαλεί αυτό το μόρφωμα «δικτατορία». Όχι κι άσχημα, Νατάσα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Μηνά ΚωνσταντίνουΕΔΩ...