> Voliotaki: Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ έχει εντοπίσει κάθε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ στην .ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ έχει εντοπίσει κάθε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ στην .ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ισραηλινή αεροπορία έκανε ασκήσεις προσομοίωσης επιθετικής ενέργειας όπου στόχος φέρεται να είναι η κατεχόμενη Κύπρος. 

Το σενάριο για τα ισραηλινά F-15 ήταν επαναλαμβανόμενα χτυπήματα, πληροφορίες μιλούν για 450 σε 14 ώρες, σε επίγειους στόχους.

Αναλυτές υποστηρίζουν ότι αυτή ενέργεια έγινε τόσο εξόφθαλμα προκειμένου να στείλει μήνυμα στον Ερντογάν, μαζί με άλλες διαρροές από το ισραηλινό επιτελείο,
προκειμένου να γίνει κατανοητό ότι η ισραηλινή αεροπορία έχει στα χέρια της πλήρη χαρτογράφηση που περιλαμβάνει κάθε στρατιωτικό στόχο στην κατεχόμενη Κύπρο.

Και όπως υποστηρίζουν ίδιες πηγές, υπάρχει πλήρες στρατιωτικό σενάριο επτά ημερών, σύμφωνα με το οποίο κάθε στρατιωτικός στόχος στην κατεχόμενη Κύπρο θα χτυπηθεί και θα αχρηστευθεί.

Οι πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί από δορυφόρους, κατασκοπικά αεροσκάφη αλλά και επίγειες πήγες.

Το γιατί έγινε τώρα η ενέργεια και η διαρροή ενώ είναι γνωστό εδώ και πέντε μήνες ότι το Ισραήλ συλλέγει πληροφορίες για την στρατιωτική παρουσία στην κατεχόμενη Κύπρο, προφανώς σχετίζεται με τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών στη μέση Ανατολή, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Προέδρου Τραμπ ότι αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.