> Voliotaki: ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ τον ΑΠΕΙΛΗΣΕ με το… ΟΠΛΟ του – Του το ΑΡΠΑΞΕ και άρχισε να φωνάζει «Θα σε ΣΚΟΤΩΣΩ ή θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ» – Της ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ μέσα στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ τον ΑΠΕΙΛΗΣΕ με το… ΟΠΛΟ του – Του το ΑΡΠΑΞΕ και άρχισε να φωνάζει «Θα σε ΣΚΟΤΩΣΩ ή θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ» – Της ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ μέσα στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ!

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της Αστυνομίας! Και μάλιστα έχει φθάσει…μέχρι και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. 
Ένας αξιωματικός της Αστυνομίας, από τους πιο δραστήριους και με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, βρήκε τον μπελά του και μάλιστα… μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο… από την ίδια του την γυναίκα!
Η γυναίκα είχε –όπως υποστήριζε- υποψίες, ότι ο Πατρινός αξιωματικός σύζυγός της… διατηρεί ερωτική επαφή με την σύζυγο… στενού του συνεργάτη!
Το περιστατικό έχει σημειωθεί σε περιοχή εκτός της Αχαΐας με τους πρωταγωνιστές να φέρονται να έχουν στενή σχέση με την Πάτρα.
Αλλά δεν περιορίστηκε μόνο στην «γκρίνια» εντός των τεσσάρων τοίχων του σπιτιού τους! Αποφάσισε να «δράσει» εντός υπηρεσίας! Και μάλιστα με το όπλο… του άνδρα της! Το οποίο κατάφερε και άρπαξε και με αυτό τον απείλησε μέσα στο γραφείο!
«Ξέρω ότι πηδάς την γυναίκα αυτουνού» του είπε και πρότεινε το όπλο! «Θα σε σκοτώσω ή θα αυτοκτονήσω» έλεγε και φώναζε μέσα στο γραφείο!
Ευτυχώς παρενέβησαν άλλοι συνάδελφοι του αξιωματικού… και γλιτώσαμε τα χειρότερα! Κατάφεραν και πήραν το όπλο από την μαινόμενη και όπως έδειχνε αποφασισμένη για όλα σύζυγο. Η γυναίκα ήταν σοκαρισμένη από το περιστατικό ενώ ο Πατρινός αξιωματικός και σύζυγος τα ‘χασε στην κυριολεξία. 
Και φυσικά έπαθε την πλάκα του από το γεγονός πως όλα… ήταν στο μυαλό της γυναίκας του, αφού και οι στενοί του φίλοι γνωρίζουν πως… δεν τρέχει το παραμικρό με την σύζυγο του συναδέλφου του.
Ωστόσο και ο συνεργάτης του και συνάδελφός του αναστατώθηκε και μάλιστα δικαιολογημένα! Δεν είναι και λίγο να είσαι παρών σε τέτοιο σκηνικό και να βλέπεις την γυναίκα του φίλου σου να κρατά όπλο και να ισχυρίζεται πως ο συνεργάτης σου… διατηρεί ερωτική σχέση με την γυναίκα σου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πατρινός αξιωματικός μέχρι και «πανικό» υπέστη και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Όσο για την γυναίκα του; Δεν γνωρίζουμε αν «ησύχασε» από την εμμονή της, ωστόσο το επεισόδιο που προκάλεσε… έφθασε μέχρι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Ευτυχώς πάντως δεν υπήρξε έκταση, ενώ δεν έγινε και κάτι χειρότερο. Το συμβάν περιορίστηκε… σε απειλή!
tempo24.news