> Voliotaki: ΣTOIXHMA: Προβάδισμα για Ρόμα

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΣTOIXHMA: Προβάδισμα για Ρόμα

Στο δεύτερο μισό μπαίνει πλέον η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την τέταρτη αγωνιστική να κάνει αυλαία απόψε. 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και θέλει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικός, την ίδια στιγμή που περιμένει ήττα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας απ’ τη Γιουβέντους. 
Απ’ τα άλλα ματς, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρόμα με την Τσέλσι, η οποία θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά. 

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα παιχνίδια του καζίνο, όπως η ρουλέτα.

Μπορεί τον άσσο η Ρόμα
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ρόμα – Τσέλσι, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι δύο ομάδες έμειναν στο 3-3 πριν από δύο εβδομάδες στο Λονδίνο, σ’ ένα «τρελό» ματς με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα. Οι Ρωμαίοι ανέβηκαν στους 5 πόντους και παρέμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου, στο -2 απ’ την Τσέλσι, σήμερα ξέρουν ότι το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για το μέλλον τους στη διοργάνωση. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης λογικά θα κερδίσει την Κάραμπαγκ και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Ρόμα, το αποψινό ματς του «Ολίμπικο» αποκτά ακόμη περισσότερη σημασία. Μετά το 3-3 με την Τσέλσι, οι «τζιαλορόσι» έκαναν τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ στο πρωτάθλημα.

Κερδίζει η Βασιλεία
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βασιλεία – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.85. Η Βασιλεία πήρε τεράστιας σημασίας νίκη πριν δύο εβδομάδες με 0-2 στη Μόσχα και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σήμερα θέλει νέα νίκη κόντρα στους Ρώσους για να «κλειδώσει» την πρόκριση σχεδόν στο 100%, το ματς είναι καθοριστικής σημασίας. Από τρεις σερί εντός έδρας νίκες έρχονται οι Ελβετοί, μια εκ των οποίων ήταν το εμφατικό 5-0 επί της τραγικής Μπενφίκα, σήμερα υποδέχονται μια ομάδα που δε σκόραρε στα τελευταία τρία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (0-1-2), σημείωσε μόλις 1 γκολ στα τελευταία πέντε (1-2-2). Δίνουμε προβάδισμα στη Βασιλεία, ποντάρουμε στον άσσο.

Με το Over 2.5 στη Λισαβόνα
Πάμε στο Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι θα γίνει στην Πορτογαλία, όπου η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει να πάρει έστω έναν πόντο κόντρα στην ιταλική ομάδα, έτσι ώστε να έχει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, μιας και η συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει μάλλον ουτοπία. Βέβαια, αν οι Πορτογάλοι επικρατήσουν σήμερα μπαίνουν «δυνατά» στη μάχη για τη δεύτερη θέση, καθώς την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Ολυμπιακό και η Γιουβέντους φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Παρ’ όλα αυτά, ξέρουμε ότι οι Ιταλοί δε χαρίζονται σε κανέναν και πάντα ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους ματς υπό πίεση. Θεωρούμε ότι θα δούμε καλό παιχνίδι, δύο ομάδες με επιθετική διάθεση, ποντάρουμε στο Over 2.5

«Σφιχτός» επιθετικά ο Άρης
Κλείνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Άρης – Βόννη για το Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ, όπου επιλέγουμε Under 78.5 πόντων για τον Άρη. Οι κίτρινοι έχουν αξιοποιήσει πλήρως την έδρα τους με 2/2 νίκες κόντρα σε Ζιέλονα Γκόρα και Ναντέρ, σε αμφότερες σκόραραν 70 πόντους, τόσους σημείωσαν και εναντίον του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο (70-63), στους 64 σταμάτησαν με την ΑΕΚ (64-62), ενώ εναντίον της κορυφαίας άμυνας της Ευρώπης, αυτή του Ολυμπιακού, σταμάτησαν στους 55. Οι Γερμανοί μετρούν 3/3 ήττες στη διοργάνωση, ωστόσο οι εμφανίσεις τους δεν ήταν τόσο κακές, δεν αποκλείεται να δυσκολέψουν σήμερα τον Άρη. Μεγάλο το επιθετικό πρόβλημα των γηπεδούχων, δε δέχεται εύκολα μεγάλες επιδόσεις στην άμυνα η Βόννη, η φυσιολογική επιλογή είναι το Under 78.5 πόντοι του Άρη σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.