> Voliotaki: ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ Η πιο CYBER BEAT γενιά στέλνει στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΜΜΕ!

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ Η πιο CYBER BEAT γενιά στέλνει στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΜΜΕ!

Kαταρρέουν δημοσκοπικά Τσίπρας, Μητσοτάκης, Γεννηματά

Καταρρέουν δημοσκοπικά Τσίπρας και Μητσοτάκης λίγους μήνες πριν το 2018 που είναι προεκλογική χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή η ΝΔ βρίσκεται στο 22% και ο Σύριζα στο 19%.

Κι αν πιστεύετε ότι έχουν πιάσει πάτο γελιέστε! Υπάρχει ακόμη πιο χαμηλά για τα διεφθαρμένα, πελατειακά, πεπερασμένα, διαπλεκόμενα κόμματα που είναι ορκισμένοι εχθροί της Τεχνολογίας και έχουν τους λόγους τους.

Η έκρηξη της Τεχνολογίας είναι θανάσιμος εχθρός της γραφειοκρατίας που συντηρεί το διαφθαρμένο πελατειακό κράτος της Κολομβίας της Ευρώπης. Στην taxi (BEAT) το ελληνικό δημόσιο αντικρύζει με τρόμο την επέλαση του αντιπάλου που θα καταργήσει χιλιάδες θέσεις κηφήνων δημοσίων υπαλλήλων.

Η επανάσταση της τεχνολογίας και η ψηφιακή εποχή που είναι ήδη εδώ κάνει ήδη το παρωχημένο ελληνικό δημόσιο να δείχνει ακόμη πιο κατάπτυστο, ξιπασμένο, απηρχαιομένο με μόνο λόγο ύπαρξης τον φοροεισπρακτικό του ρόλο.
Την ίδια εικόνα αναδύουν και τα χρεοκοπημένα, πολυδανεισμένα κόμματα. Δείτε κάτι νούμερα που βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα. Θα πείτε και πολύ σωστά, ποιος βλέπει τα χαζοκάναλά τους. Κανείς άνθρωπος της ψηφιακής εποχής δεν παρακολουθεί ελληνική τηλεόραση-τα σκουπίδια της. Η ελληνική τηλεόραση και τα ελληνικά ΜΜΕ δεν είναι παρά ένας μικρόκοσμος που βαυκαλίζεται ότι απασχολεί και την υπόλοιπη κοινωνία. Πάπαλα.
Κανείς δεν ασχολείται με τα εγχώρια ΜΜΕ. Το διαπιστώνει κανείς από τις ανύπαρκτες τηλεθεάσεις των εκπομπών, τις ανύπαρκτες κυκλοφορίες των εντύπων και τις πλασματικές επισκεψιμότητες κάτι απατεώνων που εξαπατούν τα media shops και τους διαφημιζόμενους επιχειρηματίες υποδυόμενοι τους “πρώτους” στο διαδίκτυο ενώ δεν τους διαβάζει κανείς.
Κι ενώ καταρρέουν δημοσκοπικά ΝΔ και Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ της Φώφης είναι ένας περιφερόμενος θίασος με τα στελέχη του να τα έχουν βρει εδώ και χρόνια με τους εγχώριους ολιγάρχες-μηντιάρχες και ως εκ τούτου αφήνουν αδιάφορο τον ελληνικό λαό. Είναι λοιπόν τώρα η ιδανική στιγμή ώστε το Κίνημα που σιγοβράζει να πάρει σάρκα και οστά και μέσα από το φλεγόμενο πολιτικό τοπίο να ξεπεταχθεί το νέο πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην εμφάνιση ηγετών με αυτά τα χαρακτηριστικά;
Πόσο ώριμοι έγιναν οι Ελληνες ψηφοφόροι στην διάρκεια της μεταπολίτευσης αλλά κυρίως των 7 μνημονιακών χρόνων που είδαν τόσες οδυνηρές απώλειες στις ζωές και τις περιουσίες τους; Θα είναι το κόμμα “17” αυτό που θα μπορούσε να συνεπάρει τους ψηφοφόρους και να κάνει την διαφορά;
Ο τίτλος “17”  είναι αναφορά στους σημερινούς εφήβους αλλά και μεγαλύτερους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της κρίσης και πολλοί από αυτούς επιλέγουν τον δρόμο της ξενιτιάς.
Η φιλοδοξία του νέου κόμματος είναι αυτά τα παιδιά να βρουν κίνητρα να παραμείνουν στην Ελλάδα.
Οι αρχές του κόμματος είναι τόσο ανατρεπτικές που υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να προκαλέσει με το Καλημέρα αναταράξεις στην πολιτική ζωή του τόπου και στο παρηκμασμένο κομματικό τοπίο.
Από τις πιο χαρακτηριστικές Αρχές του νέου κόμματος είναι: H απόλυτη Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και το τσάκισμα της Γραφειοκρατίας πάνω στην οποία στηρίζεται το πελατειακό κράτος.
Οι επενδύσεις στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ως μονόδρομος για την εθνική επιβίωση. Ειδικά στους Τομείς της Παιδείας και της Αμυνας.
Μία από τις πολλές ανατρεπτικές διακηρύξεις του νέου κόμματος είναι η ριζική αναθεώρηση της βαρύτητας της ψήφου τόσο στις εθνικές και δημοτικές εκλογές όσο και στα δημοψηφίσματα.
Με απλά λόγια δεν θα προσμετράται το ίδιο η ψήφος όλων των πολιτών της χώρας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων η ψήφος των οικονομικά ισχυρών δεν θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.
Κάθε 2 χρόνια οι πολίτες της χώρας θα καλούνται να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο από τις απαντήσεις στο οποίο θα βαθμολογούνται από το 1-5. Με την βαθμολογία αυτή θα προσέρχονται στην κάλπη και η ψήφος τους θα “μετράει” Χ1, Χ2, Χ3, Χ4 και Χ5 ανάλογα με τον βαθμό που έχουν πιάσει στο ερωτηματολόγιο-test.
Oσοι πολίτες επιθυμούν με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών τους θα υπηρετούν χωρίς αμοιβή στο ελληνικό δημόσιο για δύο χρόνια. Θα έχουν μόνο δωρέαν σίτιση και οδοιπορικά. Οι ΑΡΙΣΤΟΙ θα βαθμολογούνται και ανάλογα με τις ανάγκες θα καλύπτουν τα κενά του Δημοσίου. Θα καταργηθεί η μονιμότητα σε όλες της βαθμίδες του Δημοσίου. Το Δημόσιο θα γίνει υπόθεση των Αρίστων.

ΠΗΓΗ