> Voliotaki: ΟΛΑ τα ΑΠΛΥΤΑ στη ΦΟΡΑ! ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ – ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Το πρώτο ΠΡΙΒΕ ραντεβού και ο άγριος καυγάς με τον ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!!!

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΟΛΑ τα ΑΠΛΥΤΑ στη ΦΟΡΑ! ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ – ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Το πρώτο ΠΡΙΒΕ ραντεβού και ο άγριος καυγάς με τον ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!!!

Η αποκάλυψη των κοινών διακοπών της παρουσιάστριας με τον πρώην Υπουργό έγινε μέσα από τις κοινές φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο και εξέπληξε τους πάντες.

Η πρώτη γνωριμία των δυο τους έγινε πριν 10 χρόνια, στα γυρίσματα της εκπομπής «Jenny Jenny» όπου ο Βασίλης Κικίλιας είχε βρεθεί ως προσκεκλημένος της παρουσιάστριας. Τα γυρίσματα είχαν πάει ανέλπιστα καλά και όσοι τους είχαν δει μαζί τότε έκαναν λόγο για ανέλπιστη χημεία.



Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Ciao ο πρώην Υπουργός άρχισε να στέλνει ανθοδέσμες στο καμαρίνι της παρουσιάστριας, αρχικά για ευχαριστώ και μετά για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εκείνη, καθώς οι ανθοδέσμες συνοδεύονταν από σημειώματα με πολύ σαφές περιεχόμενο. 

Το πρώτο πριβέ ραντεβού, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, ήλθε λίγο καιρό αργότερα και ήταν καθαρά διερευνητικό και από τις δυο πλευρές. Και παρ’ότι ο Βασίλης Κικίλιας δεν έκρυψε ποτέ το προσωπικό του ενδιαφέρον η Τζένη Μπαλατσινού δεν έκανε αμέσως την επόμενη κίνηση. 



Ακριβώς όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Ανδρέα Παππά, η δημοσιοποίηση του ειδυλλίου μέσα από κοινές φωτογραφίες, δεν ήταν κάτι που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος επίσης είναι πολύ διακριτικός σε ότι κάνει στην προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό τους και επιθυμεί το ίδιο και από εκείνη. 

Όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, οι δυο τους είχαν έντονο διαπληκτισμό μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου κάτι το οποίο είχε να συμβεί χρόνια. Παρόλα αυτά ο πρώην σύζυγός της κατανοεί ότι εδώ πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό ή τουλάχιστον κάτι με σοβαρές προοπτικές και η αντιμετώπισή του ήταν διαφορετική. 

Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς σε αυτό το στάδιο είναι η εξέλιξη που θα έχει η σχέση αυτή κάτι που θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Τα ραντεβού πολλαπλασιάστηκαν όμως με τον καιρό και η παρουσιάστρια έδειξε επιτέλους το ενδιαφέρον της. Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου