> Voliotaki: ΣTOIXHMA: Επιλογές από Ρουμανία και Φινλανδία

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΣTOIXHMA: Επιλογές από Ρουμανία και Φινλανδία

Πιο ήρεμοι οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, όπου πάντως υπάρχουν επιλογές σε αρκετά πρωταθλήματα. 
Θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις που κλείνουν τη δράση του τριημέρου σε Ρουμανία και Φινλανδία, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. 
Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των καζίνο που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως αυτό της Goalbet.

Μπορεί το διπλό η Τιμισοάρα
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Άστρα – Τιμισοάρα, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.63. Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει ήδη πέντε επίσημα παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις, είναι σίγουρα ποιο έτοιμοι, όμως η εικόνα τους δεν είναι ιδιαιτέρως καλή. 

Έρχονται απ’ το εντός έδρας 0-0 με την Ολεκσάντρια για το Γιουρόπα Λιγκ, σκόραραν μόλις 1 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα με το εντός έδρας 1-0 επί της Σέπσι, έρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα 3-1 απ’ τη Βολουντάρι. Δε θα είναι απίθανο να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στη ρεβάνς της Πέμπτης με την Ολεκσάντρια, κάτι που προσφέρει την ευκαιρία στην Τιμισοάρα να πάρει αποτέλεσμα. 

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πρεμιέρα με το σπουδαίο εκτός έδρας 0-1 επί της Κονκόρντια, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκαν εντός έδρας 0-1 απ’ τη Στεάουα Βουκουρεστίου, μια εντός προγράμματος απώλεια κόντρα σε μια απ’ τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Είναι «σκληρή» ομάδα η Τιμισοάρα, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να πάρει ακόμη και τη νίκη, ποντάρουμε στο 2 DNB.
Άσσος για Σεϊναγιόεν
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σεϊναγιόεν – Κουόπιο, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.31. Οι γηπεδούχοι είναι μια απ’ τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Φινλανδικού πρωταθλήματος, καθότι έρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες. 

Τελευταία εξ αυτών το εκτός έδρας 1-2 επί της Ροβανιέμι, «τρίποντο» που τους ανέβασε στους 25 πόντους και την 7η θέση, σήμερα επιστρέφουν στην έδρα τους και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εξαιρετικό σερί τους. Ιδιαίτερα βελτιωμένη αμυντικά η Σεϊναγιόεν το τελευταίο χρονικό διάστημα, δύσκολα δέχεται γκολ, αυτό θα είναι το «όπλο» της κόντρα στην Κουόπιο, που δεν είναι άξια εμπιστοσύνης εκτός έδρας. 

«Τρέχουν» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών οι φιλοξενούμενοι (2-1-0), βρίσκονται στην 4η θέση με 27 πόντους, έχουν ρεκόρ 2-2-1 στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια, δέχτηκαν γκολ στα τρία τελευταία. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, επιλέγουμε άσσο.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.