> Voliotaki: ΤΟ Bloomberg ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…Έχει να αντιμετωπίσει πολλά ακόμη η ΕΛΛΑΔΑ τα επόμενα χρόνια!

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΤΟ Bloomberg ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ…Έχει να αντιμετωπίσει πολλά ακόμη η ΕΛΛΑΔΑ τα επόμενα χρόνια!

Διόλου ευοίωνες είναι οι προβλέψεις του αμερικανικού πρακτορείου Bloomberg για την Ελλάδα, την ελληνική οικονομία και το μέλλον της.
«Οι δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα δεν έχουν τελειώσει ακόμη», υπογραμμίζει εμφατικά το σημερινό άρθρο, κάνοντας ειδική αναφορά στις μεταρρυθμίσεις που καλείται να υλοποιήσει από εδώ και πέρα η ελληνική κυβέρνηση.
«Οι απαιτήσεις των δανειστών για επιπλέον μέτρα απειλούν να καταστήσουν εκρηκτική την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα, καθώς το κόστος της οικονομικής κρίσης είναι δυσβάσταχτο για πολίτες και επιχειρήσεις», επισημαίνεται.
«Το εισόδημα του μέσου νοικοκυριού έχει μειωθεί, τουλάχιστον,  κατά 40%, κατά τη διάρκεια της κρίσης, ο κίνδυνος της φτώχειας έχει αυξηθεί 35,6%, οι περικοπές των συντάξεων είναι τεράστιες και όλα αυτά… κάτω από υπερφολόγηση».
Το πρακτορείο φιλοξενεί και την περίπτωση μιας 59χρονης συνταξιούχου, της Ματίνας Μίχου. Η κυρία Μίχου, που εργαζόταν επί 40 χρόνια ως τραπεζική υπάλληλος, αναμένει με ανυπομονησία τη σύνταξή της.
Αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Δεν γνωρίζω πόσα χρήματα θα λάβω ως τελικό ποσό σύνταξης. Έχω μόνο στα χέρια μου μια διοικητική απόφαση που μου ορίζει ως προσωρινή σύνταξη το ποσό των 700 ευρώ. Ένα ποσό, φυσικά, που ακόμη δεν έχω λάβει και δε γνωρίζω πότε θα το αποκτήσω».