> Voliotaki: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΟΛΟΥ: Συνιστούμε στην ΝΑΤΑΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ προσοχή στον ΚΑΥΣΩΝΑ και να ακολουθήσει τις ΤΑΚΤΙΚΕΣ της συναδέλφου της ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΥΚΑ!

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΟΛΟΥ: Συνιστούμε στην ΝΑΤΑΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ προσοχή στον ΚΑΥΣΩΝΑ και να ακολουθήσει τις ΤΑΚΤΙΚΕΣ της συναδέλφου της ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΥΚΑ!

Ανάξιες λόγου, ως στερούμενες στοιχειώδους σοβαρότητας, οι ποικίλες ανακοινώσεις της κ. Νατάσσας Οικονόμου, που, άλλωστε, απαντήθηκαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο από τις αποδοκιμασίες και το γιουχάισμα των δεκάδων συμβασιούχων, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για μια απεγνωσμένη προσπάθεια της κ. Νατάσας Οικονόμου, που ως τέτοια προκαλεί λύπη και αξίζει τον οίκτο μας,
να προσελκύσει το ενδιαφέρον των πολιτών επιτιθέμενη, με μια αξιοπερίεργη εμμονή, στη Δημοτική Αρχή.

Θα της συνιστούσαμε να ακολουθήσει τις τακτικές και μεθόδους της διακεκριμένης συναδέλφου της - φιλολόγου, κ. Ελένης Λουκά, μήπως και προσεγγίσει τον στόχο της. Και να προσέχει με τον καύσωνα.

Σημ. Το «θέλει η…. να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει» επειδή προφανώς προέρχεται από το ευγενές μυαλό της κ. Οικονόμου, ούτε σεξιστικό, ούτε χυδαίο, ούτε ρατσιστικό είναι. Απλώς το αντιπαρερχόμαστε ως άκρως υποκριτικό, χαρακτηριστικό γνώρισμα της ίδιας και των ομοίων της