> Voliotaki: Ποιος ήταν ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ο συνεπιβάτης της μοιραίας Porsche

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ποιος ήταν ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ο συνεπιβάτης της μοιραίας Porsche

Την Πέμπτη, στο Α’ Νεκροταφείο, θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, συνεπιβάτη στη μοιραία Porsche.
Παιδικός φίλος του Γιώργου Βακάκη, λίγο μεγαλύτερος από εκείνον, τα δύο παιδιά ξεκίνησαν μαζί, αργά το μεσημέρι της Κυριακής, για την Αράχωβα.
Ο 24χρονος Ανδρέας εργαζόταν στη ναυτιλιακή Μαρτίνου και όχι στα Jumbo, όπως είχε γραφτεί
Οι γονείς του είναι γιατροί, με διευθυντικές θέσεις στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» (νεογνολόγος η μητέρα του, καρδιοχειρουργός ο πατέρας του), το προσωπικό του οποίου, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού, συντετριμμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την ασύλληπτη τραγωδία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν συνεπιβάτης στην Porsche που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης.
Το αυτοκίνητο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως όλα δείχνουν, και έπεσε σαν πύραυλος πάνω στο σταθμευμένο σε πάρκινγκ, στο 83ο χλμ. της εθνικής οδού, Honda Civic, σκορπώντας τον θάνατο.
Νεκροί είναι οι δύο επιβαίνοντες του Honda, η 33χρονη Αποστολία με τον 3χρονο γιο της Παύλο, και οι επιβαίνοντες της Porsche.
Μητέρα, παιδί και οδηγός της Porsche απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός του φονικού οχήματος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, εκτοξεύτηκε μέτρα μακριά και σκοτώθηκε.