> Voliotaki: Μητέρα του συνοδηγού της Πόρσε...

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Μητέρα του συνοδηγού της Πόρσε...

Μητέρα του συνοδηγού της Πόρσε: Μου τηλεφώνησαν από την Τροχαία και δεν μπορούσα να το πιστέψω (Video) - Media
''Μου τηλεφώνησαν από την 
Τροχαία και δεν μπορούσα να 
το πιστέψω''...

Με τρεμάμενη φωνή, βαθιά θλίψη και οδύνη η μητέρα του συνοδηγού της μοιραίας Porsche, Ανδρέα Γεωργακόπουλο, μιλάει στο protothema.gr. 

H κυρία Έλενα Μπούζα, διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Νεογνών στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τον άδικο χαμό του παιδιού της.

«Στεναχωριέμαι απέραντα για το παιδί μου, ήταν ένα παιδί εκλεκτό με πολύ μέλλον μπροστά του, μόνο καλό είχε κάνει στον κόσμο, ένα ιδιαίτερο παιδί με χαρίσματα και λυπάμαι που έφυγε άδοξα και νωρίς με αυτό τον βίαιο τρόπο. 


Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Μετσόβιο πολυτεχνείο και ήθελε να κάνει μεταπτυχιακά στα οικονομικά, να συνδυάσει τη Μηχανολογία με τα οικονομικά. 

Ήταν ένα δυνατό μυαλό, έβαζε στόχους και τους πετύχαινε και είμαι σίγουρη ότι θα πετύχαινε στη ζωή του. Είχε ετοιμάσει το μέλλον του να πάει στο εξωτερικό και να συνεχίσει τις σπουδές του».

Η ίδια γνώριζε ότι ο μικρός της γιος θα πήγαινε με φίλους εκδρομή για την Καθαρά Δευτέρα ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δεν θα γυρνούσε πίσω στο σπίτι όπου έμεναν μαζί. 


«Με τον Γιώργο Βακάκη ήταν φίλοι καλοί από το σχολείο, από τη σχολή Μωραΐτη και συνέχισαν να είναι αγαπημένοι. 

Είναι μεγάλο παιδί, είχε τους φίλους του και δεν είναι σε μια ηλικία που ανακοινώνει στην μητέρα του πού θα πάει. 

Με πήραν τηλέφωνο από την Τροχαία και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το δυστύχημα ήταν τραγικό. Έφυγαν τέσσερις άνθρωποι άδικα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, θα γίνει την Πέμπτη, στο Α’ Νεκροταφείο με τους γονείς του άτυχου νεαρού παιδιού να μην μπορούν να συνέλθουν από την συμφορά που τους βρήκε. 


Εκτός από τη μητέρα του, γιατρός είναι και ο πατέρας του και μάλιστα διευθυντής καρδιοχειρουργός στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με φίλους του 24χρονου συνοδηγού της μαύρης Πόρσε, που οδηγούσε ο 23χρονος Γιώργος Βακάκης γιος του ιδιοκτήτη της εταιρίας Jumbo, οι δύο νεαροί μεγάλωσαν μαζί.

Ο 24χρονος Ανδρέας, παιδί εύπορης οικογένειας, έκανε τα πρώτα του βήματα στο Λονδίνο καθώς γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. 


Στη συνέχεια μετακόμισε στην Ελλάδα και πήγε σχολείο στου Μωραΐτη στο Ψυχικό όπου εκεί γνώρισε τον Γιώργο Βακάκη με τον οποίο έγιναν κολλητοί φίλοι.

Παρότι ήταν λίγο μεγαλύτερος από τον Γιώργο, η φιλία τους ήταν πολύ δυνατή και έφτασε και στο επίπεδο της επαγγελματικής συνεργασίας, μιας και ο Ανδρέας ήταν εκείνος που τελειώνοντας το Πολυτεχνείο βοήθησε τον φίλο του να στήσει τις ηλεκτρονικές πωλήσεις της εταιρίας Jumbo.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του 24χρονου από τον άδικο χαμό του, υπογραμμίζουν στο protothema.gr πως ο άτυχος Ανδρέας ήταν ένα παιδί το οποίο δεν έκανε καταχρήσεις, «δεν κάπνιζε καν», ενώ αγαπούσε πολύ τα ταξίδια.

Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ακολουθούσε τον φίλο του σχεδόν σε όλα τα ταξίδια του και απολάμβαναν τη ζωή, καθώς από μικροί «ήθελαν μαζί να κατακτήσουν τον κόσμο».

Οσον αφορά το φριχτό τροχαίο, σύμφωνα πάντα με φίλους του 24χρονου συνοδηγού της Πόρσε, ο Ανδρέας συναντήθηκε με τον Γιώργο σε μαγαζί της Κηφισιάς το μεσημέρι της Κυριακής με προορισμό την Αράχωβα. 


Μάλιστα ο Ανδρέας έμεινε έκπληκτος από τη θέα της μαύρης Πόρσε καθώς δεν περίμενε ότι ο φίλος του θα εμφανιζόταν με το πολυτελέστατο σπορ αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα, στο 83ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας ο 24χρονος Ανδρέας θα έβρισκε τραγικό θάνατο από τη σφοδρή σύγκρουση της Πόρσε με το σταθμευμένο αυτοκίνητο όπου βρίσκονταν η 33χρονη με το παιδάκι της...

Δείτε βίντεο - Η μητέρα του συνοδηγού της Πόρσε μιλάει στο protothema.gr: