> Voliotaki: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ! KOYΓΚΙ με συλλήψεις ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ και παραγόντων του Δημοσίου Βίου!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ! KOYΓΚΙ με συλλήψεις ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ και παραγόντων του Δημοσίου Βίου!

Σε ρόλο Ελληνα Ντι Πιέτρο ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής

Με συλλήψεις ολιγαρχών
και παραγόντων του δημοσίου βίου που εμπλέκονται σε υποθέσεις-φωτιά που χρονίζουν στα συρτάρια και στις οποίες έχουν προστεθεί νέα κεφάλαια από την πρόσφατη Εξεταστική της Βουλής ετοιμάζεται να απαντήσει το Μαξίμου.

Σε ρόλο Ελληνα Ντι Πιέτρο ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Το εγχώριο σύστημα της μεταπολίτευσης βρίσκεται στον αέρα-για την ακρίβεια πολύ θα ήθελε να διακτινισθεί στο Διάστημα όπου απέκτησε πρόσφατα οικόπεδα η χώρα μας μέσω του Νίκου Παππά.

Στο γενικότερο χάος ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά ο Νίκος Ξυδάκης με τις δηλώσεις του για τη Δραχμή σε μια συγκυρία που η χώρα βιώνει εθνικούς κινδύνους. Το μόνο στήριγμα του Αλέξη Τσίπρα είναι η Ανγκελα Μέρκελ προσωπικά με την οποία έχει ραντεβού ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 13 Φεβρουαρίου.

Θα πραγματοποιηθεί άραγε αυτό το ραντεβού ή θα το αναβάλει η Μέρκελ για χάρη του Αλέξη στον οποίο δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία αν σκεφθείτε πως αδειάστηκε ο Σαμαράς.

Στο μεταξύ ο Σόιμπλε δεν μοιράζεται τα ίδια αισθήματα με την Μέρκελ για το πρόσωπο του Τσίπρα και είναι έτοιμος να μάς πετάξει από το ευρώ.

Ο Τσίπρας σε αντιπερισπασμό και για να βγει από την δεινή θέση αποφάσισε να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη πρόσωπα η σύλληψη των οποίων θα προκαλέσει τεκτονικό σεισμό και μπροστά της θα δείχνει ασήμαντη η σύλληψη του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Ο Τσίπρας θέλει να δείξει στην Μέρκελ πως είναι αδέκαστος, πως δεν τον κρατάνε οι Ελληνες ολιγάρχες, πως πολεμάει την διαπλοκή και του αξίζει μία ακόμη ευκαιρία-μια και με τίποτε δεν θέλει να εγκαταλείψει το Μέγαρο Μαξίμου.

Ποτέ άλλωστε σαν παιδί δεν μπορούσε να φαντασθεί ότι θα ζούσε κάποια στιγμή την μισή του ζωή σ΄ένα Μέγαρο και μάλιστα παντοδύναμος σαν κυβερνήτης της χώρας του.

Κάποιοι ολιγάρχες τώρα και πρόσωπα που υπηρετούν σε οργανισμούς και ιδρύματα του ιδιωτικού τομέα θα βρεθούν από την μια στιγμή στην άλλη στο μάτι του κυκλώνα καθώς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες…