> Voliotaki: Που θα κάνουν Πρωτοχρονιά οι μεγιστάνες

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Που θα κάνουν Πρωτοχρονιά οι μεγιστάνες

Από την Καραϊβική θα αποχαιρετήσουν το 2016 πολλοί μεγιστάνες μέσα στα υπερπολυτελή τους σκάφη.

Μέχρι στιγμής στο νησί έχουν αγκυροβολήσει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο «βασιλιάς» του φυσικού αερίου Φάρκαντ Ακμέντοφ.

Εκει θα βρίσκεται και ο δισεκατομμυριούχος Εβγκένι Σβίντλερ, που ασχολείται με την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά και ο δισεκατομμυριούχος παραγωγός λιπασμάτων Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Από την Ευρώπη στο νησί έχει καταπλεύσει το Symphony του δισεκατομμυριούχου Μπερνάρ Αρνό, που είναι διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy Louis Vuitton .

Στον Άγιο Βαρθολομαίο, σύμφωνα με το Page Six βρίσκονται επίσης ο τραγουδοποιός Φαρέλ Γουίλιαμς, ο τραγουδιστής Πωλ ΜακΚάρτνεϊ, ο σχεδιαστής μόδας Κάλβιν Κλάιν, ο ράπερ Σον Κομπς και ο επιχειρηματίας Τράβις Καλάνικ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μαζί με την παρέα του.

Ακόμα στο νησί είναι ο ηθοποιός Τζέικ Τζίλενχαλ, οι σχεδιαστές μόδας Μαρκ Τζέικομπς και Αλεξάντερ Γουάνγκ ο επιχειρηματίας Πίτερ Μπραντ και η ηθοποιός Στέφανι Σέιμουρ

Στο ετήσιο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ρώσου μεγιστάνα, ιδιοκτήτη της εταιρείας επενδύσεων Millhouse LLC και της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς θα πρωταγωνιστήσει το θρυλικό συγκρότημα των Rolling Stones.

Ο Μικ Τζάγκερ αναμένεται να φτάσει με ελικόπτερο απευθείας από το σπίτι που διαθέτει στο νησί Μυστίκ.

Από την φετινή «σύναξη» των δισεκατομμυριούχων από ό,τι φαίνεται θα απουσιάζει ο επιχειρηματίας Ντέιβιντ Γκέφεν και το γιοτ του Rising Sun, που η αξία του φτάνει τα 300 εκατ. δολάρια καθώς φέτος προτίμησε να αλλάξει το χρόνο στο Μεξικό, ενώ το Octopus του δισεκατομμυριούχου της Microsoft, Πολ Άλεν βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.