> Voliotaki: Ο Παπαδόπουλος στον Καμμένο: Ο κρόκος Κοζάνης βοηθά σημαντικά στη μνήμη

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ο Παπαδόπουλος στον Καμμένο: Ο κρόκος Κοζάνης βοηθά σημαντικά στη μνήμη

«Με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στις 31/10/2016 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι στη Νέα Δημοκρατία», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Παπαδόπουλος απαντώντας στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και προσθέτει:

«Πολιτεύομαι με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας από το 1996 στο Νομό Κοζάνης και έπειτα και από την προσωπική παρότρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη πρόσφατη συνάντησή μας, θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κοζάνης και στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Στηρίζω τον Πρόεδρο της παράταξής μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως στήριξα και θα στηρίζω κάθε Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, που η πλειοψηφία εκλέγει.

Ποτέ δεν έφυγα από τη Νέα Δημοκρατία, όπως επέλεξαν κάποιοι άλλοι να κάνουν ως την πλέον εύκολη διέξοδο σε κρίσιμες πολιτικές συνθήκες.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πρόσφατα με επέλεξαν σε υψηλή και τιμητική θέση στην Πολιτική Επιτροπή της παράταξής μας και οι συμπολίτες μου στο Νομό Κοζάνης με έχουν τιμήσει με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους κατ’ επανάληψη.

Η πολιτική μου συμπεριφορά και δραστηριότητα, στους δύσκολους δρόμους που οδηγείται η χώρα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διαφαίνεται τόσο στο Νομό Κοζάνης όσο και πανελλαδικά.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου συχνά τον οδηγούν σε λανθασμένες εκτιμήσεις και η κοινή γνώμη του ελληνικού λαού το κρίνει ήδη αυτό.

Υπενθυμίζω ωστόσο ότι ο κρόκος Κοζάνης, εκτός των άλλων, βοηθά σημαντικά στη μνήμη!».