> Voliotaki: Έσκασε τώρα! Ερώτηση ΒΟΜΒΑ τώρα στη Βουλή απο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ! Πάγωσε ο ΤΣΙΠΡΑΣ και οι πολιτικοί κολαούζοι

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Έσκασε τώρα! Ερώτηση ΒΟΜΒΑ τώρα στη Βουλή απο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ! Πάγωσε ο ΤΣΙΠΡΑΣ και οι πολιτικοί κολαούζοι

Τάραξε τους πάντες με την επίκαιρη ερώτηση του!
Ο Στάθης Παναγούλης χτυπάει με βαρύ πυροβολικό κατά του Τσίπρα
EΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ τον Υπουργό Οικονομικών:
ΘΕΜΑ: «ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ
 ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΤΑ CAPITAL CONTROLS;»
Από τις αρχές του έτους, πρώτα η Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κ. Λούκα Κατσέλη, στη συνέχεια ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού κ. Γεώργιος Σταθάκης και αργότερα και άλλα στελέχη της κυβέρνησης διαβεβαίωναν ότι θα είχαν καταργηθεί τα capital controls είτε μέσα στο πρώτο τρίμηνο, είτε το αργότερο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους. 
Ήδη ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε ότι, προκειμένου να προχωρήσει η άρση των capital controls, οι έλληνες πολίτες θα πρέπει να επιστρέψουν στις ελληνικές τράπεζες τα χρήματα που βρίσκονται «στις τσέπες τους». 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που προκύπτουν από την δήλωση περιουσιακής κατάστασης του έτους 2012, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος φέρεται να διατηρεί καταθέσεις ύψους εκατοντάδων χιλιάδων σε ευρώ και άλλα νομίσματα σε τράπεζες του εξωτερικού. Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση του ιδίου στα δημοσιεύματα σχετικά με το πόθεν έσχες του, μέρος των περιουσιακών αυτών στοιχείων ανήκουν σε συγγενικά του πρόσωπα. Με βάση τα παραπάνω ερωτάται ο αρμόδιος κ. υπουργός:
– Συμμορφώθηκε ο ίδιος και τα συγγενικά του πρόσωπα με το περιεχόμενο της παραπάνω «σύστασης» του προς τους έλληνες πολίτες; Συγκεκριμένα, μερίμνησε πρώτα ο ίδιος και τα συγγενικά του πρόσωπα για την επιστροφή στις ελληνικές τράπεζες των παραπάνω χρημάτων και εάν ναι, σε ποια χρονική στιγμή;
Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Ευστάθιος (Στάθης) Παναγούλης