> Voliotaki: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: "Οι ποικίλες ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ και ΔΡΑΣΕΙΣ του Αγοραστού, σύντομα θα καταστούν ευρύτερα γνωστές σε Ελλάδα και ΕΥΡΩΠΗ...

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: "Οι ποικίλες ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ και ΔΡΑΣΕΙΣ του Αγοραστού, σύντομα θα καταστούν ευρύτερα γνωστές σε Ελλάδα και ΕΥΡΩΠΗ...

Από τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, έγινε η ακόλουθη δήλωση:

«Ασέβεια και παρακμή διέκρινε ο περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, στην ορθότατη και ενδεδειγμένη αντίδραση των υπευθύνων της ΔΕΥΑΜΒ να μην επιτρέψουν στους «εντεταλμένους» μου να αυθαιρετήσουν, παραβιάζοντας κάθε δεοντολογία, όπως αυτή καθορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία.

Εμείς χαρακτηρίζουμε την συμπεριφορά Αγοραστού, ως πολιτική αλητεία, που φυσικά ούτε ανεκτή γίνεται, ούτε θα μείνει αναπάντητη.

Αν θέλει να ασχοληθεί με το Περιβάλλον και το νερό, ας ασχοληθεί με την Κάρλα και το βούρκο που έχει εκεί δημιουργήσει. Εμείς εδώ στο Βόλο ξέρουμε να προστατεύομε τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας.

Να είναι βέβαιος, πάντως, ότι οι ποικίλες ευαισθησίες και δράσεις του σύντομα θα καταστούν ευρύτερα γνωστές, σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…»