> Voliotaki: Ισχυρότατη έκρηξη στο σπίτι διάσημου επιχειρηματία - Πέταξαν μασούρια δυναμίτιδας στην πόρτα - Έχει πασίγνωστο κέντρο στη Μύκονο

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ισχυρότατη έκρηξη στο σπίτι διάσημου επιχειρηματία - Πέταξαν μασούρια δυναμίτιδας στην πόρτα - Έχει πασίγνωστο κέντρο στη Μύκονο

- Το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία με νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο βρίσκεται στην Πεντέλη
- Οι δράστες πέταξαν τα μασούρια δυναμίτιδας στην πόρτα εισόδου και στη μάντρα, προκαλώντας υλικές ζημιές

- Ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει όλη την περιοχή
- Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών πρόκειται για μήνυμα θανάτου στον γνωστό επιχειρηματία.


Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι διάσημου επιχειρηματία στην περιοχή της Πεντέλης, ο οποίος μάλιστα είναι ένας από τα πλέον γνωστά πρόσωπα στο νησί της Μυκόνου, όντας συνιδιοκτήτης ενός γνωστού μπαρ στο νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες έφτασαν έξω από το σπίτι του επιχειρηματία και πέταξαν μασούρια δυναμίτιδας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ισχυρή έκρηξη στην μάντρα της μονοκατοικίας και στην πόρτα εισόδου.

Χάρτης από την ευρύτερη περιοχήΧάρτης από την ευρύτερη περιοχή
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο επιχειρηματίας βρισκόταν τη στιγμή της έκρηξης μέσα στο σπίτι του, ενώ υπάρχουν σοβαρές υλικές ζημιές από την έκρηξη.

Στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών που έχουν φτάσει στο σημείο, η κίνηση αυτή των δραστών είναι πιθανότατα ένα μήνυμα προς τον επιχειρηματία.