Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Κα ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΜΥΛΟ;

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΛΙΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.....ΛΙΓΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΠΕΡΑ Κα ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...
ΑΛΗΘΕΙΑ Κα ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ!!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ? ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ....ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ή ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ? ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ?
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ? 
ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΚΩΣ...ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ!!!
ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΒΟΛΙΟΤΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ , ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ...ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ!!!!!!

 ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ voliotaki
 ΒΑ'Ι'ΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ