> Voliotaki: Ένας ηλικιωμένος βρήκε 95.000! Όταν μάθετε που τα βρήκε θα εκπλαγείτε!

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ένας ηλικιωμένος βρήκε 95.000! Όταν μάθετε που τα βρήκε θα εκπλαγείτε!

Μερικοί ηλικιωμένοι είναι διαφορετικοί και γι' αυτό οι ιστορίες τους έχουν την τιμητική τους...

Όπως αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι που έκλεισε σχεδόν 50 χρόνια ευτυχισμένου συζυγικού βίου.

Βέβαια, αυτό που μας κίνησε το ενδιαφέρον στην περίπτωσή τους δεν είναι η επέτειος του γάμου τους, αλλά κάτι άλλο, πολύ πιο ανατρεπτικό στην ιστορία αυτού του ζευγαριού.

Η αλήθεια είναι πως μοιράζονταν τα πάντα, αλλά κάποτε η γιαγιά ζήτησε κάτι από τον σύζυγό της. Τον παρακάλεσε να μην κοιτάξει ποτέ μέσα σε εκείνο το παλιό κουτί παπουτσιών που έκρυβε στη ντουλάπα κι ο παππούς σεβάστηκε τη μικρή ιδιοτροπία της. "Γυναίκες", θα είχε σκεφτεί σίγουρα...

Κάποτε η γιαγιά αρρώστησε και δεν της έμενε πολύς χρόνος ζωής, γι' αυτό και του είπε να κοιτάξει επιτέλους μέσα στο κουτί.

Ο παππούς πήγε σπίτι, το άνοιξε και βρήκε μέσα...95,οοο δολλάρια, καθώς και δυο πλεκτές, χειροποίητες κούκλες. Η έκπληξή του ήταν τόσο μεγάλη που έτρεξε στη σύζυγό του να μάθει τί ακριβώς του έκρυβε τόσα χρόνια!

"Πριν παντρευτούμε, η γιαγιά μου μου είχε πει πως το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου είναι να μην τσακώνομαι με τον άντρα μου.

Με συμβούλευσε αν σου θυμώσω ποτέ, να μην φωνάξω, να μην εξοργιστώ, μόνο να πλέξω μια κούκλα για να εκτονωθώ.", του αποκάλυψε. Εκείνος κοίταξε τις δυο κούκλες και συγκινήθηκε.

Πηγή: press-news.gr