> Voliotaki: ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, 6:30 μ.μ. ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, 6:30 μ.μ. ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ
Τα σωματεία και οι φορείς που υπογράφουμε την κοινή ανακοίνωση καλούμε τις λαϊκές οικογένειες της Μαγνησίας, τους νέους και τις νέες να καταδικάσουμε αποφασιστικά την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και να μην επιτρέψουμε να γίνει το λιμάνι του Βόλου ορμητήριο των δολοφόνων. Ούτε μισό ποτήρι νερό για ανεφοδιασμό των ΝΑΤΟϊκών πλοίων από το λιμάνι του Βόλου.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ  ΠΟΛΕΜΟΥΣ
Καταδικάζουμε τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που έχουν εξαπολύσει  οι ΗΠΑ,  το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε,  στη Συρία, στο Ιράκ και στη Λιβύη,  για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών,  σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία. Με πρόσχημα τους πρόσφυγες, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ζεσταίνουν τις μηχανές του πολέμου στην περιοχή.
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καταγγέλλουμε την αποκαλούμενη «πολυδιάστατη εξωτερική» πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ακολουθώντας την επικίνδυνη πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων  εμπλέκει ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
 Το ΝΑΤΟ είναι μακελάρης των λαών , είναι δολοφονικός πολεμικός μηχανισμός. Δεν έχει καμία θέση στο Αιγαίο. Καμία διευκόλυνση ούτε από το λιμάνι του Βόλου, ούτε από οπουδήποτε αλλού!
Καλούμε σε:
-          Παράσταση διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Βόλου, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις 6:30 μ.μ. στην είσοδο του λιμανιού
-          Υιοθέτηση ψηφίσματος ενάντια στην παρουσία και τον ανεφοδιασμό πλοίων του ΝΑΤΟ από το λιμάνι του Βόλου, από τα δημοτικά συμβούλια της περιοχής και την Αντιπεριφέρεια.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΒΟΛΟΥ