> Voliotaki: ΒΟΛΟΣ: Συντήρηση της γέφυρας ΑΝΑΥΡΟΥ από τον ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΛΟΣ: Συντήρηση της γέφυρας ΑΝΑΥΡΟΥ από τον ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΑΥΡΙΔΗ


Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης από το Τμήμα Συντήρησης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Θανάση Σταυρίδη.

Μετά τις εργασίες χρωματισμού με φωσφορούχα - διακριτά χρώματα στην γέφυρα του Αναύρου στο ύψος των οδών Αναλήψεως με Αγίου Δημητρίου, η Υπηρεσία προχώρησε σε αντίστοιχες εργασίες και στην γέφυρα του Αναύρου στο ύψος της οδού Πολυμέρη.

Παράλληλα ήδη ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης στην γέφυρα του Κραυσίδωνα στο
ύψος των οδών Καραμπατζάκη με Ζάχου ενώ συνέχεια θα δοθεί στην γέφυρα στην οδό 2ας Νοεμβρίου που συνδέσει τον Βόλο με τη Νέα Ιωνία.

Όπως και στην γέφυρα του Αναύρου έτσι και στα υπόλοιπα σημεία χρησιμοποιούνται φωσφορούχα - διακριτά χρώματα, ώστε να είναι ορατά από τα διερχόμενα οχήματα για την αποφυγή ατυχημάτων.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης επισήμανε πως "ο καιρός είναι σύμμαχος μας και δουλεύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν να κάνουμε εύκολη την καθημερινότητα τους και σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε".