> Voliotaki: “Διαζύγιο” Θέμου Αναστασιάδη με Βαγγέλη Περρή

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

“Διαζύγιο” Θέμου Αναστασιάδη με Βαγγέλη Περρή

Μία πολύ πετυχημένη συνεργασία που έφτασε στο τέλος της. 
Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στο τηλεοπτικό τοπίο.
Έτσι στον καινούργιο κύκλο της εκπομπής, της «Όλα», ο Περρής δεν θα είναι μπροστά από τις κάμερες στο πλευρό του Αναστασιάδη, αλλά ούτε και στην επιμέλεια της εκπομπής.

Το «διαζύγιό» τους στην τηλεόραση είναι συναινετικό ενώ θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». 
Από την προηγούμενη σεζόν ο Περρής είχε δηλώσει ότι ήθελε να σταματήσει από την τηλεόραση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την παρουσίαση και έτσι τη φετινή σεζόν θα είναι υπεύθυνος για την εκπομπή «Σπάτα Live» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Συνατσάκη.
Η πρόταση από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την καινούργια εκπομπή του έγινε το καλοκαίρι και έτσι μετά από συνεννόηση που είχε με τον Θέμο αποφάσισαν πως οι τηλεοπτικοί δρόμοι τους θα χωρίσουν...! 
Έτσι αυτές τις μέρες ο Βαγγέλης Περρής ετοιμάζεται με Ουγγαρέζο και Συνατσάκη να «χτυπήσουν» την ερχόμενη Δευτέρα ενώ ο Θέμος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του προετοιμάζονται για να κάνουν πρεμιέρα τη μεθεπόμενη Δευτέρα, στις 9 Νοεμβρίου.