> Voliotaki: Χαμός! Ο Μπέος με ΑΔΕΣΠΟΤΑ στον ΕΠΙΤΡΟΠΟ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Χαμός! Ο Μπέος με ΑΔΕΣΠΟΤΑ στον ΕΠΙΤΡΟΠΟ


Την έντονη διαμαρτυρία του για τη γραφειοκρατική αντιμετώπιση και του ζητήματος της περισυλλογής των αδέσποτων, ενός μείζονος κοινωνικού προβλήματος για την πόλη, εξέφρασε χθες με πρωτότυπη διαμαρτυρία προς την επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.


Συνοδευόμενος το πρωί της Παρασκευής από συνεργάτες του και μεταφέροντας επτά με οκτώ αδέσποτους σκύλους μετέβη στο γραφείο της Επιτρόπου, που ακύρωσε και πάλι τη σύμβαση με ιδιώτη για την περισυλλογή, θέλοντας να δείξει έτσι το μέγεθος του προβλήματος.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μπέος δήλωσε:

«Αναγνωρίζω ότι κάπου η Επίτροπος έχει ένα δίκιο, καθώς οι Νόμοι και οι διατάξεις της δένουν τα χέρια. Να μην ξεχνάμε όμως ότι είναι αυτοί οι Νόμοι που κατάντησαν εδώ τη χώρα μας, στη φτώχια, την εξαθλίωση, τη διαφθορά και τα σκάνδαλα.

Σήμερα ήρθα εδώ για να εκφράσω την αγανάκτησή μου, καθώς δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Έγινε ένας διαγωνισμός για την περισυλλογή αδέσποτων, καλώς ή κακώς τον πήρε ένας ιδιώτης που επί 4,5 μήνες μένει απλήρωτος, γιατί πότε ο Πατσιαντάς και πότε ο Δούρας, κάνουν ενστάσεις. Γι αυτό έφερα κι εγώ τα σκυλιά, να υιοθετήσει μερικά η Επίτροπος, να πάρουν και αυτοί, να πάρω καμιά δεκαριά κι εγώ μήπως έτσι λυθεί το πρόβλημα.

Τελικά συζητήσαμε με την Επίτροπο, θα φέρουμε μια τροποποίηση τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση.

Είναι ντροπή και ο κόσμος δίκαια διαμαρτύρεται. Αντί να συνεργαζόμαστε για την πόλη, έχουμε τους Πανευρωπαϊκούς του Μπάσκετ, ακολουθεί το παγκόσμιο του πόλο γυναικών, έχουμε και τους Πατσιαντάδες και το Δούρα να κάνουν αυτά που κάνουν. Αυτοί οι άνθρωποι μισούν την πόλη μας»