> Voliotaki: ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ με ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ – Έρχονται μέτρα – ΣΟΚ – Νέοι φόροι και αύξηση στις προκαταβολές έως και 100%!

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ με ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ – Έρχονται μέτρα – ΣΟΚ – Νέοι φόροι και αύξηση στις προκαταβολές έως και 100%!

forodiafigi

Και καλό μας καλοκαίρι!

- Μειώνουν μόνο τους φόρους για όσους έχουν εισόδημα πάνω από 500.000 ευρώ!
- Φοροκαταιγίδα για όσους έχουν μπλοκάκια και νέα αύξηση της έκτακτης εισφοράς
- Ζητούν να αλλάξει ο νόμος που ψηφίστηκε στις 15 Ιουλίου και να αυξηθούν οι φόροι
Δεν έχει τέλος η φοροκαταιγίδα για τους Έλληνες φορολογούμενους. Οι φόροι αυξάνονται και πάλι με απαίτηση των δανειστών. Πριν καν πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα η εκπρόσωπος του ΔΝΤ οι απαιτήσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα.
Το απίστευτο είναι ότι ενώ πλήττονται τα μικρά και τα μεσαία εισοδήματα έρχεται μείωση του φόρου από το 8% στο 6% για τους μόλις 230 φορολογούμενους που συγκεντρώνουν πλούτο στη χώρα μας με εισόδημα άνω των 500.000 ευρώ και μάλιστα την ώρα που αυξάνεται η φορολόγηση όσων έχουν μισθό μόνο 500 ευρώ το μήνα.
Είναι η καινούργια απαίτηση των δανειστών που ζητούν να αυξηθεί η προκαταβολή φόρου για επιχειρήσεις και μπλοκάκια από το 55% που είναι για φέτος στο 75% και για το 2016% στο 100%.
Παράλληλα οι δανειστές ζητούν να αυξηθεί και η έκτακτη εισφορά για όσους έχουν εισόδημα πάνω από 50.000 το χρόνο από το 4% στο 6%.
Μάλιστα για να γίνουν τα παραπάνω απαιτείται να αλλάξει ο νόμος που ψηφίστηκε μερικές ημέρες πριν στις 15 Ιουλίου από την ελληνική Βουλή ως μέρος των προαπαιτούμενων.