> Voliotaki: Καλή Χρονιά, με σημερινές φωτογραφίες από τον Ιάσωνα! (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Καλή Χρονιά, με σημερινές φωτογραφίες από τον Ιάσωνα! (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)


Ζητήσατε από τους αναγνώστες να σας στείλουμε φωτογραφίες από τα χιονισμένα μέρη μας, και όπως βλέπετε, ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών Βόλου "Ιάσων", το κάνει με τον πλέον πρωτότυπο τρόπο!

Παρά τη θερμοκρασία που δεν ξεπέρασε ούτε σήμερα το μηδέν, παρά το χιόνι που προσεγγίζει τα 40 - 50 εκατοστά σε όλη τη πόλη, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και σήμερα, δεκάδες κολυμβητές προσήλθαν στο χώρο μας για το καθημερινό μπάνιο.

Μάλιστα είχαμε επίσκεψη ακόμη και από φίλο που ήρθε από τη Λάρισα. Οι φωτογραφίες είναι από φίλους που κολύμπησαν στον Ιάσωνα το απόγευμα.

Σημειώνουμε ότι η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη κοπή της βασιλόπιτας που ήταν προγραμματισμένη για τη Πρωτοχρονιά στις 12.00 το μεσημέρι, μετατίθεται για τη Κυριακή 4 Ιανουαρίου την ίδια ώρα.

Αιτία η έλλειψη πάρκινγκ καθώς έχει κάνει κατάληψη σε όλους τους χώρους στάθμευσης το χιόνι, όπως και η δυσκολία της μετακίνησης.

Θέλουμε να είναι παρόντες όλοι οι φίλοι, και όχι μόνο όσοι μένουν κοντά και μπορούν να έρθουν πεζοί. Υπομονή λοιπόν μέχρι τη Κυριακή.

Τα μπάνια και οι ευχές βέβαια θα συνεχιστούν και αύριο για όσους πάνε στο "στέκι" μας, οποιαδήποτε ώρα.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο!