> Voliotaki: Από παντού μας “αρμέγουν”! ΕΒΑΛΑΝ στο μάτι τα ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ! Σιγά σιγά σειρά θα πάρουν τα πατίνια και τα skateboard!

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Από παντού μας “αρμέγουν”! ΕΒΑΛΑΝ στο μάτι τα ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ! Σιγά σιγά σειρά θα πάρουν τα πατίνια και τα skateboard!

Οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ εχουν βάλει χέρι σε ό,τι Ελληνικό υπάρχει! Μας κόβουν το ένα , μας αρπάζουν το άλλο, μας τα παίρνουν από παντού και δεν μιλάει κανείς. Την κότα οι περισσότεροι…. Μούγκα!

Από παντού μας τα παίρνουν οι φωστήρες της μνημονιακής συγκυβέρνησης, οι οποίοι αποδεικνύονται εξόχως… εφευρετικοί στο να μας μαδάνε!

Τι νομίζετε ότι βρήκαν τώρα; Είδαν ότι τώρα με την κρίση ο κοσμάκης παίρνει πλέον μοτοποδήλατα κι όχ, μοτοσυκλέτες, και σκέφτηκαν να τα πάρουν κι απ’ αυτούς τους – στη συντριπτική τους πλειοψηφία- φουκαράδες.

Έτσι, σοφίστηκαν το εξής εισπρακτικό κόλπο: όσοι έχουν διπλώματα οδήγησης μοτοποδηλάτου, χορηγηθέντα από τις Υπηρεσίες της Τροχαίας (δηλαδή σχεδόν όλοι…) είναι υποχρεωμένοι να τα αλλάξουν μέχρι την 18/01/2014, στις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών, μαζί με ένα κάρο δικαιολογητικά (αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, φωτοτυπία άδειας μοτοποδηλάτου, αντίγραφο δελτίου ταυτότητας, φωτογραφία τύπου διαβατηρίου). Ποιος ο λόγος της αντικατάστασης; Για να πληρώσουν το σχετικό παράβολο!

(ΥΓ) 1: Ασφαλής πρόβλεψη: επειδή –λόγω κρίσης- έχουν αυξηθεί κατά πολύ τα ποδήλατα, το επόμενο εισπρακτικό μέτρο των αθεόφοβων αρπαβούτηδων θα έχει να κάνει μ’ αυτά. Πιθανολογώ ότι θα γίνουν υποχρεωτικά όλα αυτά που ισχύουν για τα μεγαλύτερα οχήματα, δηλαδή οι πινακίδες κυκλοφορίας, η άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμα και η ασφάλεια!

(ΥΓ) 2: Και μετά, σειρά έχουν τα… πατίνια!

makeleio