> Voliotaki: Ο πραγματικός λόγος του εκνευρισμού Κικίλια.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ο πραγματικός λόγος του εκνευρισμού Κικίλια.

Γράφει ο mitsos175.

Οαποτυχημένος σε όλα πολιτικός κηφήνας είχε τα νευράκια του. Όχι γι αυτά που έλεγε μπροστά στους παπαγάλους, ότι δήθεν αγανάκτησε κι ο ίδιος για τα πραγματικά πρωτοφανή και δρακόντεια αστυνομικά μέτρα. 
Άλλωστε, αν δε ήθελε την αηδία αυτή που είδαν και σχολίασαν αρνητικότατα οι Πατρινοί, πολύ απλά θα το έλεγε, θα το διέταζε, από ΠΡΙΝ κι όχι κυριολεκτικά κατόπιν εορτής για να κάνει το κομμάτι του.

Τρόμαξε μάλιστα όταν έγινε "Αιφνιδιαστική παρέμβαση 40 συντρόφων και συντρόφισσων με πανό, συνθήματα και τρικάκια έξω από τα γραφεία της φυλλάδας πελοπόννησος όπου συναντιόταν ο Κικίλιας με τοπικούς ρουφιάνους. Η συνάντηση δεν ήταν ανακοινωμένη δημόσια και γι αυτό...
οι μπάτσοι αιφνιδιάστηκαν και τον φυγάδεψαν αμέσως. Ο κόσμος παρέμεινε με συνθήματα και αποχώρησε συντεταγμένα. Τραγελαφικά τα τοπικά σαϊτ που το κουκουλώνουν λέγοντας για συγκέντρωση και πορεία από το Παράρτημα...1 χιλιόμετρο μακριά από το μέρος της παρέμβασης. Όπως φωνάχτηκε, "Νίκο Ρωμανέ είμαστε μαζί σου και συ Κικίλια αντε και γ@μήσ⓪υ"..." από Indymedia.

Χίλια μπράβο σε όσους τον... ξεβράκωσαν. Διμοιρίες ΜΑΤ ξετρύπωσαν από παντού οι μπάτσοι έτρεχαν πανικόβλητοι μην τσαλακωθεί το ακριβό κουστούμι του τσάμπα μάγκα, κι ο ίδιος φυγαδεύτηκε άρον - άρον για ...αλλαγή πάνας.

Ο λόγος λοιπόν δεν ήταν τα μέτρα καταστολής, που ο ίδιος διέταξε. Ο πραγματικός λόγος ήταν η πλήρης αποτυχία των συναντήσεων - εκδηλώσεων. Καλά η Αχαΐα δεν ήταν ποτέ ΝΔ αλλά 30 άτομα σε συγκέντρωση που μιλάν όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη και οι περισσότεροι να είναι μπάτσοι σε υπηρεσία, είναι κατάντια, όπως και να το δεις. 30 με τους μπάτσους και τους ίδιους τους ομιλητές στους 300.000. Άντε μετά να κάνεις γκάλοπ. Κι όσους είδε σαν να είχαν μνημόσυνο ήτανε. Να σκεφτείς ούτε οι μπάτσοι δεν πήγαν κι αυτό τον έκανε έξαλλο. Αφού εσύ τους έβγαλες να καταστείλουν τον κόσμο, πως θα ήταν και χειροκροτητές εκεί που μίλαγες; Σε δυο σημεία ταυτόχρονα; Τα θες όλα δικά σου.

Μπάτσος πάντως ήταν που είπε ΠΡΙΝ την επίσκεψη των αναρχικών: "Έπρεπε να τον αφήσουμε να τον λυντσάρουν!" Και είναι δεξιότατος. Δείχνει και τις προθέσεις του κόσμου κι ότι οι ίδιοι δεν έχουν αυταπάτες. 'Έπρεπε όντως. Φυσικά δεν το έκαναν, τον προσέχουν. Σ' αυτό όμως που σας τα έψαλε, καλά σας έκανε, έστω και υποκριτικά. Δείχνει πόσο σας υπολογίζει. "Οργανάκια" είστε γι αυτόν, κάτι σα "μολυβένια στρατιωτάκια" για ένα κακομαθημένο μπούλη. Φυλάξτε τον ρε, να πάρετε τον μεγάλο μισθό και το παράσημο της ανοιχτής παλάμης από τον κόσμο.

Πάω να φάω τώρα. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου άνοιξε η όρεξη για σουβλάκι χοιρινό...