> Voliotaki: Oι άντρες προσποιούνται στο σεξ πιο συχνά από ότι νομίζεις...

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Oι άντρες προσποιούνται στο σεξ πιο συχνά από ότι νομίζεις...

Όπως όλα δείχνουν δεν είναι τελικά μόνο οι γυναίκες αυτές που προσποιούνται κατά τη διάρκεια του σεξ

Περίπου το 1/4 των αντρών έχουν προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Το 20% των αντρών που απάντησαν σε έρευνα που έγινε μέσω ίντερνετ είπαν ότι το έχουν κάνει ενώ οι άντρες που έχουν πάρει διαζύγιο είναι κατά 67% πιο πιθανό να έχουν προσποιηθεί οργασμό από ότι οι ελεύθεροι άντρες.

Ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό;


Ο κύριος λόγος που οι άντρες προσποιούνται είναι για να αποφύγουν οποιαδήποτε συζήτηση που μπορεί να προκύψει από το θέμα. Ο φόβος ότι δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό και να πουν την αλήθεια γι’αυτό, θα μπορούσε να προκαλέσει άγχος στη σύντροφό τους και να οδηγήσει σε ατελείωτες συζητήσεις.

Φυσικά το ποσοστό των γυναικών που προσποιούνται εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό και φτάνει το 80%. Μάλιστα από την έρευνα προέκυψε ότι το 1/4 των γυναικών προσποιείται ότι έρχεται σε οργασμό κάθε φορά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μία απλή και χαλαρή συζήτηση. Πού είναι το κακό να ζητήσεις αυτό που θέλεις από τον άνθρωπό σου; Μόλις το συζητήσεις θα είναι και πιο εύκολο για σένα να το έχεις!! Τα πράγματα είναι απλά..