> Voliotaki: Κάλεσμα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο συλλαλητήριο για τη Γάζα

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Κάλεσμα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο συλλαλητήριο για τη Γάζα

Κάλεσμα στη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό στο Σύνταγμα, στις 19:00, απευθύνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών, ας το χρησιμοποιήσουμε, για να σταματήσει αυτό το έγκλημα!».

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο στρατός του Ισραήλ συνεχίζει το έγκλημα κατά των κατοίκων της Γάζας με αμείωτη ένταση. Οι θηριωδίες του ισραηλινού στρατού εις βάρος αμάχων έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Πρόκειται για την προσπάθεια να εξοντωθεί ένας ολόκληρος λαός, να σβηστεί η ανάμνησή του από την Ιστορία.

Οι Παλαιστίνιοι δεν είναι μόνοι όμως. Έχουν ήδη πληθύνει σε όλο τον κόσμο οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στη σφαγή στη Γάζα, με τον τόνο να τον δίνουν τα μαζικά και δυναμικά συλλαλητήρια στο ίδιο το Ίσραήλ. Οι λαοί ενώνονται με την αλληλεγγύη, την ίδια στιγμή που οι κυβερνήσεις προσπαθούν να επιβάλλουν τη σιωπή.

Η σφαγή των Παλαιστίνιων που εντείνεται με την επέμβαση στη Γάζα πρέπει να σταματήσει τώρα. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ενώνει τη φωνή της με όλα αυτά τα κινήματα και με τους ανθρώπους που σε όλο τον κόσμο φωνάζουν: Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία!

Καλούμε στη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στις 19.00. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών, ας το χρησιμοποιήσουμε, για να σταματήσει αυτό το έγκλημα!».