> Voliotaki: Προβόπουλος: Ντίλερ στο roadshow της Goldman Sachs στο Λονδίνο

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Προβόπουλος: Ντίλερ στο roadshow της Goldman Sachs στο Λονδίνο

Tις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και δη των τραπεζών αναμένεται να παρουσιάσει την Τετάρτη στην επενδυτική κοινότητα του Λονδίνου ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος.

Ο διοικητής της ΤτΕ θα μιλήσει σε roadshow που διοργανώνει η Goldman Sachs. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες διεθνείς επενδυτικές συναντήσεις,...
την «Bank Speaker Series», που διοργανώνει η Goldman Sachs και στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Διεθνών Οίκων, επενδυτικών κεφαλαίων και θεσμικών χαρτοφυλακίων, αλλά και κορυφαίοι οικονομικοί αναλυτές. Η ομιλία του θα έχει θέμα «Η Ελληνική κρίση: Τότε και Τώρα».

Σημειώνεται πως βασικός dealer της έκδοσης των 5ετών ελληνικών ομολόγων στις 10 Απριλίου ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση που είχε τον περασμένο Σεπτέμβριο με επενδυτές στα κεντρικά γραφεία του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού οίκου JPMorgan στο Μανχάταν, την οποία διοργάνωσε ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου Τζέιμι Ντάιμον, αναφέρει το Bloomberg.

Ο πρωθυπουργός αποδεικνύεται πρώτης τάξεως dealer υψηλών αποδόσεων για πάσης φύσεως κερδοσκοπικά hedge fund και τραπεζίτες στις αγορές στη σκιά των μνημονίων διαρκείας.

Από enet