> Voliotaki: Ενας 84χρονος στα Φιλιατρά βίασε ανυπεράσπιστο σκυλάκι στην κεντρική πλατεία

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ενας 84χρονος στα Φιλιατρά βίασε ανυπεράσπιστο σκυλάκι στην κεντρική πλατεία

ΑΚΟΜΗ αδυνατούν να πιστέψουν την απίστευτη είδηση που κυκλοφόρησε αστραπιαία απ' άκρη σ' άκρη της κωμόπολης οι κάτοικοι των Φιλιατρών Μεσσηνίας.

Με το στόμα ανοιχτό έμαθαν ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ένας ηλικιωμένος συγχωριανός τους είχε κακοποιήσει σεξουαλικά...
ένα ανυπεράσπιστο σκυλάκι και μάλιστα στην κεντρική πλατεία! Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ένας 84χρονος, ο οποίος είναι άτομο γνωστό στη μικρή κοινωνία.

Ηταν γύρω στις 6.00 το πρωί όταν ένας αλλοδαπός που περνούσε κοντά από το σημείο άκουσε έντονα γαβγίσματα. Περίεργος να δει τι είχε συμβεί, κατευθύνθηκε στο σημείο, όπου αντίκρισε έκπληκτος τον γέροντα να συνευρίσκεται ερωτικά με το άτυχο ζωντανό! Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, πήγε «γραμμή» στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε στους άναυδους αστυνομικούς το γεγονός.

Αμέσως, οι άνδρες του Α.Τ. Φιλιατρών μετέβησαν στην πλατεία και συνέλαβαν τον 84χρονο με τις «αρρωστημένες» ορέξεις, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας των ζώων -στην οποία περιλαμβάνεται και η σεξουαλική κακοποίηση- και για πρόκληση σκανδάλου από ακόλαστη πράξη σε δημόσιο χώρο. Ο ηλικιωμένος αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, οι φιλόζωοι του χωριού πήραν το ταλαιπωρημένο σκυλί και το μετέφεραν σε κτηνιατρείο προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.