> Voliotaki: Ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος επικρατέστερος για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος επικρατέστερος για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Γύρω από το όνομα του εφοπλιστή Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου συγκλίνουν οι περισσότερες πληροφορίες για τον επικρατέστερο επενδυτή που θα αποκτήσει τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Όπως όλα δείχνουν, βασικός διεκδικητής, γύρω από τον οποία θα συνασπιστούν και κάποια από τα 13 επενδυτικά σχήματα που προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, είναι η TEMES, του Έλληνα εφοπλιστή Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.

Πηγές στους επενδυτικούς κύκλους αναφέρουν ότι η ΤΕΜΕΣ
του κ. Κωνσταντακόπουλου, διατηρεί επαφές και με άλλους υποψηφίους, μεταξύ των οποίων ο Όμιλος Olayan (σαουδαραβικός) και το dund του Κατάρ.


Ο εφοπλιστής Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, είναι ένας από τους ελάχιστους Έλληνες μεγαλοεπενδυτές που επιμένει να επιχειρεί στην Ελλάδα, επενδύοντας μάλιστα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που δίνει χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Γιος του αείμνηστου καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, διαχειρίζεται την παρακαταθήκη, όπως επίσης και την τεράστια επένδυση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino, «επιμένοντας Ελληνικά», παρά την ύφεση και το αφιλόξενο επιχειρηματικά περιβάλλον με αστείρευτη αγάπη για την πατρίδα του.