> Voliotaki: Οι γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι-Ωνάση στο Σκορπιό και η κρυφή ιστορία πίσω από αυτές!

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Οι γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι-Ωνάση στο Σκορπιό και η κρυφή ιστορία πίσω από αυτές!

Η Τζάκι Κένεντι και ο Αριστοτέλης Ωνάσης βρίσκονται στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στο Σκορπιό, όταν το δαιμόνιο φωτογραφικό φιλμ του διάσημου τότε παραράτσι της Ελλάδας, Δημήτριου Κουλούρη, διψά για μια και μόνο λήψη που θα προκαλέσει «σεισμό» στην εγχώρια και διεθνή showbiz.
Η σκιά του μεγιστάνα Ωνάση που πάντα έψαχνε για ένα… διαφορετικό ρεπορτάζ που θα συζητηθεί, μαθαίνει ότι στο Νυδρί βρίσκεται η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής και νυν κυρία Ωνάση και δεν χάνει την ευκαιρία να μεταβεί στο νησί, όπου τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη!

Εκεί συνήθιζε η Τζάκι να περνά ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας κάτω από τον καυτό ήλιο του Σκορπιού και μάλιστα κάνοντας γυμνισμό, αφού δεν είχε να φοβηθεί κανένα από τα ανυποψίαστα βλέμματα περαστικών, μιας και τον νησί ήταν απομονωμένο.
Λογάριαζε όμως χωρίς τον… φωτορεπόρτερ Δημήτριο Κουλούρη, που με το που πληροφορήθηκε την άφιξη της Τζάκι αποφάσισε να πετύχει τα πολύτιμα ξεχωριστά φωτογραφικά καρέ.
Ο Κουλούρης καταφτάνει νύχτα στο νησί, σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο για 3 ολόκληρες ημέρες, μόνο με νερό και ξηρά τροφή. Και την τρίτη μέρα γίνεται… το θαύμα. Βλέπει την Τζάκι να κάνει την γυμναστική της και να μπαίνει στην θάλασσα γυμνή.
Αυτό ήταν τρία με τέσσερα κλικ και το αποτέλεσμα θα έγραφε ιστορία και θα χάριζε στον φωτογράφο μεγάλη δόξα και χρήμα…
tzaki-onasi-570
Όταν οι φωτογραφίες φτάνουν στο εξωτερικό κανείς δεν παίρνει την απόφαση να τις δημοσιεύσει, γιατί δεν ήθελαν να εναντιωθούν με τον Έλληνα κροίσο. Ευτυχώς για τον Κουλούρη την απόφαση παίρνει η διεύθυνση του Playmen. Το περιοδικό ξεπουλάει και ο φωτορεπόρτερ βγάζει 30.000.000 δραχμές. Σημαντικό ποσό αν σκεφτεί κανείς ότι ένα διαμέρισμα έκανε τότε 400.000 δραχμές.
Η Τζάκι νευριάζει και φεύγει από την Ελλάδα, κατηγορώντας τον Ωνάση ότι δεν την προστάτευσε όπως της είχε υποσχεθεί.