> Voliotaki: Πάτρα: Kαυτό βίντεο αναγκάζει γυναίκα να αλλάξει χώρα - Εξαφανισμένος ο εραστής της!

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Πάτρα: Kαυτό βίντεο αναγκάζει γυναίκα να αλλάξει χώρα - Εξαφανισμένος ο εραστής της!

Η γυναίκα είδε τις προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο 
- Το βίντεο έχουν δει πάνω από 1.000.000 χρήστες...

Ντυμένη με προκλητικά σέξι μαύρα εσώρουχα, η γυναίκα κάνει σεξ με τον εραστή της που τον αποκαλεί «Άρη», σε χώρο μάλιστα που φαίνεται ότι είναι εργασιακός.

 Το βίντεο αποκαλύφθηκε πριν από...
δύο χρόνια και είναι από τα πλέον δημοφιλή που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο Ίντερνετ, αφού το έχουν δει πάνω από 1.000.000 άτομα!

Κανείς δεν γνωρίζει αν η γυναίκα γνώριζε πως ο εραστής της την βιντεοσκοπούσε και αν του έχει υποβάλλει μήνυση. Στο βίντεο φαίνεται το πρόσωπό της και κάποιοι την έχουν αναγνωρίσει.

Η οικογένειά της είναι τόσο «ταραγμένη» από αυτή την ιστορία που αποφάσισε να στείλει την γυναίκα σε συγγενικό της πρόσωπο στις ΗΠΑ. «Δεν την χωράει η πόλη από αυτό που έπαθε» λένε στο dete.gr, συγγενείς της.

Η γυναίκα λοιπόν αναζητά τρόπο να βγάλει βίζα και να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συνεχίσει την ζωή της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της απευθύνθηκε ακόμη και σε Aχαιό βουλευτή για να καταφέρει να κινήσει πιο γρήγορα τις διαδικασίες. Οσο για τον νεαρό εραστή; Είναι βέβαιο πως έχει μάθει τις δραματικές στιγμές που ζει η ερωμένη του, αλλά τα ίχνη του έχουν χαθεί...