> Voliotaki: Νέα κλήση Β. Ρέστη για συμπληρωμα​τική απολογία

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Νέα κλήση Β. Ρέστη για συμπληρωμα​τική απολογία

Νέα κλήση για απολογία αύριο το πρωί έλαβε μέσα στο κελί του στην ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης.

Ο κατηγορούμενος για υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος πριν ακόμη κλείσει μία εβδομάδα στη φυλακή καλείται να απολογηθεί συμπληρωματικά ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας Ρέας Κατσιβέλη η οποία την περασμένη Παρασκευή έδειξε το... δρόμο του Κορυδαλλού στον εφοπλιστή....


Η κλήση για συμπληρωματική απολογία του Βίκτωρα Ρέστη πιθανότατα συνδέεται με νέο ύποπτο δάνειο το οποίο εκταμίευσε η First Business Bank (FBB).

Πάντως ο εφοπλιστής αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί ενώ την περασμένη Παρασκευή λίγο πριν απολογηθεί επέστρεψε το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ (συν τους νόμιμους τόκους) για λόγους «ηθικής τάξης», με επιφύλαξη και μέχρι να τα διεκδικήσει από συνεργάτη του τον όποιο φέρεται να έχει κατονομάσει στην ανάκριση ως υπαίτιο για το επίμαχο δάνειο.

 Το συνολικό ποσό που τελικά κατέβαλε στον εκκαθαριστή της FBΒ με επιταγή συν τους νόμιμους τόκους ανήλθε στα 6,2 εκατ. ευρώ.