> Voliotaki: Διδυμότειχο: Μάνα σκότωσε το βρέφος της - Το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και το πήγε νεκρό σε νοσοκομείο - Συγκλονίζουν τον Έβρο οι αποκαλύψεις!

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Διδυμότειχο: Μάνα σκότωσε το βρέφος της - Το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και το πήγε νεκρό σε νοσοκομείο - Συγκλονίζουν τον Έβρο οι αποκαλύψεις!

- Στα χέρια της αστυνομίας η σύγχρονη Μήδεια που σκότωσε στο ξύλο το μωρό της
- Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας στο Διδυμότειχο με το βρέφος να υποκύπτει στα τραύματά του
- Οι γιατροί είδαν το άτυχο αγοράκι και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία που συνέλαβε την 21χρονη
- Ποια στάση κράτησε η δολοφόνος κατά τη διάρκεια της προανάκρισης
Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας...
στο Διδυμότειχο, το πρωί της περασμένης Δευτέρας (29-07-2013). Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κάτω από συνθήκες που για την ώρα δεν έχουν αποσαφηνιστεί, η 21ος χρόνων μητέρα άρχισε να χτυπάει με πρωτοφανή αγριότητα το μόλις ενός έτους βρέφους της.

Το άτυχο μωρό έχασε τις αισθήσεις του και υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με το thrakitoday.com, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου οι γιατροί ήταν αδύνατον να το επαναφέρουν στη ζωή.

Οι γιατροί ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφάλειας ότι το αγοράκι είχε υποστεί κακοποίηση από την οποία επήλθε ο θάνατος και η 21χρονη μητέρα συνελήφθη αμέσως.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, η παιδοκτόνος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι την έκανε να ξυλοκοπήσει τόσο βάναυσα τον ίδιο της το γιο. Η δολοφόνος που κατηγορείται για ''πρόκληση θανατηφόρας βλάβης σε βρέφος'' αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.