> Voliotaki: AEK: Συμφωνία για το Ελληνικό

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

AEK: Συμφωνία για το Ελληνικό

Θέμα ημερών είναι πλέον η έναρξη των εργασιών στο γήπεδο του Ελληνικού, προκειμένου να μετατραπεί στο κιτρινόμαυρο παλάτι που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κώστας Νεστορίδης, όπως αναφέρει το aek365.gr έβαλε σήμερα το πρωί την υπογραφή του στην σύμβαση με την εταιρεία που έχει αναλάβει την ανακατασκευή του γηπέδου και ουσιαστικά άναψε το πράσινο φως για να... μπουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα...

Έπειτα από συνεννόηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μετέβη σήμερα το πρωί στην Οινόη, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας που έχει αναλάβει τα έργα στο γήπεδο του Ελληνικού και υπέγραψε την πολυσέλιδη σύμβαση που προβλέπει αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο Ελληνικό, προκειμένου να δημιουργηθεί η νέα έδρα της ΑΕΚ.

Αυτές προβλέπουν τόσο την προσθήκη εξεδρών, όσο και αισθητικές παρεμβάσεις σε όλους σχεδόν τους χώρους του γηπέδου.

Το συγκεκριμένο ήταν το τελευταίο βήμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες, καθώς οι μελέτες έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, ενώ -όπως είχε αποκαλύψει το aek365- ο Τίγρης έχει ήδη παραγγείλει 22.000 κιτρινόμαυρα καθίσματα, προκειμένου να τοποθετηθούν στο γήπεδο, τόσο στις λυόμενες κερκίδες, όσο και στις υπάρχουσες (θα αντικαταστήσουν τα μπλε).

Με την συγκεκριμένη κίνηση ο Μελισσανίδης δείχνει για ακόμη μια φορά την αποφασιστικότητά του να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις εξελίξεις -και- στο συγκεκριμένο θέμα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πλέον είναι θέμα ημερών να αρχίσουν οι πρώτες εργασίες στους χώρους του γηπέδου του Ελληνικού.

Άλλωστε, η συμφωνία της ΑΕΚ με τη διοίκηση του Σταδίου για τα επόμενα δύο χρόνια είναι εδώ και μέρες «τελειωμένη»...