> Voliotaki: Δεν είμαστε συνεταιράκια του Παπανδρέου!

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δεν είμαστε συνεταιράκια του Παπανδρέου!

Διαστάσεις τσουνάμι παίρνει η οργή των βουλευτών για την συνεχιζόμενη κάλυψη του Παπανδρεϊκού περίγυρου μετά και τις αποκαλύψεις για τον πρέσβη Μπίκα.

«Ψήφισες όλες τις εξεταστικές για την κυβέρνηση Καραμανλή και ούτε μία για τον Παπανδρέου. Κρατάς τον Γεωργίου στην θέση του, ενώ διώκεται για κακούργημα, στέλνεις τον Μπίκα σε θέση ευθύνης, ενώ εμπλέκεται στην διαχείριση της λίστας»!

Αυτά είναι κάποια...
από τα μηνύματα που φθάνουν στο πρωθυπουργικό γραφείο από την πλειοψηφία των βουλευτών μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην εξεταστική επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ.

«Δεν μπορεί να τους "δίνει" ακόμα και ο Διώτης, να βγαίνει ο Χρυσοχοΐδης στην βουλή και να καταδικάζει τους Παπανδρέου και εμείς να φαινόμαστε στα μάτια του κόσμου σαν συνεταιράκια».

Μπορεί η υπόθεση του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ να προκάλεσε δημοσιες παρεμβάσεις, φαίνεται όμως ότι η προσπάθεια ακόμα και του Παπανδρεϊκού πυρήνα να αποστασιοποιηθεί από τον τ. πρωθυπουργό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η πλειοψηφία των βουλευτών όχι μόνο θα υπερψηφίσει την επερχόμενη παραπομπή του Παπανδρέου αλλά δύσκολα θα βρεθεί κάποιος από το πρωθυπουργικό περιβάλλον που θα τολμήσει να επαναλάβει την ανεκδιήγητη μεθόδευση για την εκ νέου φυγάδευση του με επιλεκτική προσέλευση στις κάλπες.

Αντίθετα, δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι έτοιμοι να ανοίξουν το στόμα τους και να εκθέσουν πρόσωπα που τους υποχρεώνουν να συναινούν στην συγκάλυψη των εγκλημάτων της προηγούμενης κυβέρνησης.