> Voliotaki: Οπαδός πέταξε καφέ στον Δημητρέλο!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Οπαδός πέταξε καφέ στον Δημητρέλο!

Επεισοδιακή ήταν η γενική συνέλευση της ΑΕΚ, αφού πριν παρθεί η απόφαση για αναβολή, οπαδός πέταξε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ στον πρόεδρο της Ένωσης Ανδρέα Δημητρέλο!

Η διαδικασία άρχισε με τον φίλο των «κίτρινων» ν’ απευθύνεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ και να του λέει: «Κάθεστε στις καρέκλες μόνο και μόνο για να πηγαίνετε ταξίδια με την ΑΕΚ», για να εισπράξει την οργισμένη αντίδραση του προέδρου: «Εγώ πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ; Όλη μέρα τρέχω για την ΑΕΚ από εδώ και από εκεί για να μείνει η ΑΕΚ ζωντανή και μου λες εμένα ότι πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ;».

Ο οπαδός δεν πτοήθηκε: «Άντε φύγε ρε λαμόγιο», φώναξε...

 προς τον Δημητρέλο και του πέταξε τον καφέ στο πρόσωπο. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε από το χώρο, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να είναι πολύ δυσαρεστημένος στη συνέχεια και να μονολογεί: «Δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά».

Η γενική συνέλευση πήρε αναβολή για τις 17 Ιανουαρίου και μένει να φανεί αν μέχρι τότε θα υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση Βιντιάδη που θα βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, ζήτησε διαφάνεια και έλεγχο στις οικονομικές σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ, Empire και PUMA, όπως επίσης και αναλυτικά έγγραφα σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές των μετόχων στην ΠΑΕ από το 2010 και έπειτα.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος δεσμεύτηκε πως θα παραδοθούν τα στοιχεία μέχρι το τέλος της βδομάδας.