> Voliotaki: Ο Άρης Βωβός στον ΣΚΑΙ για την κατάρρευση της "αυτοκρατορίας" - "Η Ν.Δ. μας χρωστά ενοίκια από τον Απρίλιο του 2011"

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ο Άρης Βωβός στον ΣΚΑΙ για την κατάρρευση της "αυτοκρατορίας" - "Η Ν.Δ. μας χρωστά ενοίκια από τον Απρίλιο του 2011"

- Δήλωσε ξεκάθαρα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου πως το δημόσιο δεν θα χάσει ούτε ένα ευρώ
- Ο Άρης Βωβός δήλωσε ότι κακώς ο πατέρας του συνελήφθη
- Όπως αποκάλυψε η εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει συνολικά χρέη της τάξεως των 700 εκατ. ευρώ
- Η εκδίκαση της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99 της εταιρείας αναβλήθηκε για 23 Ιανουαρίου

Πρωτόγνωρα αποκαλυπτικός υπήρξε ο επιχειρηματίας Άρης Βωβός, γιος του Μπάμπη Βωβού που συνελήφθη προχτές για οφειλές στο Δημόσιο, σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ στις 19:00...
Ο Άρης Βωβός μιλώντας στο ΣΚΑΙ αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που οδήγησαν την αυτοκρατορία των ακινήτων που κοσμούν μεγάλες λεωφόρους της Αθήνας, στην κατάρρευση, λέγοντας πως υπήρξαν πολλά λάθη, αλλά μία βασική αιτία ήταν το γεγονός της κατασκευής του σταδίου στον Βοτανικό, για το οποίο η επιχείρηση είχε δαπανήσει 150 εκατομμύρια ευρώ, αλλά όλα έχουν παγώσει.

Όπως σημείωσε ο Βοτανικός δεν είναι η μοναδική αιτία των οικονομικών δυσκολιών της εταιρείας, αλλά συνετέλεσε ουσιαστικά, λέγοντας πως η επένδυση των 150 εκατομμυρίων ευρώ παραμένει παγωμένη εδώ και 4 χρόνια και πως εκείνοι ουσιαστικά επένδυσαν με βάση ένα νόμο που είχε ψηφιστεί στη Βουλή από τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών. Σημείωσε δε πως το πλάνο της επιχείρησης ήταν η κατασκευή και εν συνεχεία η πώληση του εμπορικού κέντρου σε ξένη εταιρεία.