> Voliotaki: Προφυλακιστέα η Ρωσίδα οροθετική ιερόδουλη

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Προφυλακιστέα η Ρωσίδα οροθετική ιερόδουλη

Προφυλακιστέα η Ρωσίδα οροθετική ιερόδουληΠροφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον 13ο Τακτικό Ανακριτή, η 22χρονη ιερόδουλη Τατιάνα Μπουκτογιάροβα, η οποία ήταν φορέας του AIDS και εργαζόταν παράνομα σε οίκο ανοχή στο κέντρο της Αθήνας.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως ήταν φορέας του ιού HIV. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν και της έδειξαν το δρόμο της φυλακής.

Οι ώρες απόλαυσης... έγιναν ώρες τρόμου
 
Η Ρωσίδα ιερόδουλη που βρέθηκε θετική στον ιό του AIDS μετέτρεψε τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων σε κόλαση.
Πίσω από την ομορφιά της κρυβόταν μία θανατηφόρα παγίδα. Η Τατιάνα Μπουκτογιάροβα, μόλις 22 ετών ήταν το «δόλωμα» του παράνομου οίκου ανοχής που εργαζόταν προκειμένου να προσελκύει νέους πελάτες. Τώρα, οι ώρες απόλαυσης έχουν μετατραπεί σε ώρες αγωνίας και τρόμου.

Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές
Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα από τα σπίτια του αγοραίου έρωτα, στην οδό Φώκαιας 22, στο κέντρο της Αθήνας, μέλη κλιμακίου του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) διαπίστωσε πως η 22χρονη Ρωσίδα εργαζόταν παράνομα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε καν το ειδικό βιβλιάριο υγειονομικού ελέγχου. Αμέσως, σήμανε συναγερμός με το προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ να την υποβάλει σε άμεσο τεστ. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα έδειξαν πως η νεαρή ιερόδουλη ήταν θετική στον ιό του AIDS. Άνδρες της Αστυνομίας όπου έφθασαν στο σημείο τη συνόδευσαν στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Το αρχικό σοκ μετατράπηκε σε πανικός...
Μία ημέρα αργότερα από την τραγική είδηση η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από εισαγγελική διάταξη έφερε στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία της ταυτότητα της 22χρονης ιερόδουλης προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του κοινωνικού συνόλου.
Πίσω από τις φωτογραφίες και της Τατιάνας Μπουκτογιάροβα οι άνθρωποι που είχαν επισκεφθεί το συγκεκριμένο οίκο ανοχής έβλεπαν τον τρόμο...

Πελάτες δεν έπαιρναν προφυλάξεις
Μετά το πρώτο σοκ μία άλλη είδηση έρχεται να γεννήσει ερωτήματα! Αρκετοί ήταν πελάτες που δεν χρησιμοποιούσαν προφυλάξεις. Πως είναι όμως δυνατόν άνθρωποι που επισκέπτονται οίκους ανοχής να μην παίρνουν τις κατάλληλες προφυλάξεις;