> Voliotaki: Πάνε… ΝΒΑ Διαμαντίδης, Μπατίστ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Πάνε… ΝΒΑ Διαμαντίδης, Μπατίστ

Την έναρξη της συνεργασίας της με την EA Sports ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Παναθηναϊκός πηγαίνει ΝΒΑ!

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην παρουσία παικτών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου στην επόμενη έκδοση του NBAJam: OnFireEdition....

Οι χρήστες του γνωστού παιχνιδιού θα μπορούν πλέον να επιλέξουν το Δημήτρη Διαμαντίδη και το Μάικ Μπατίστ, αλλά και το Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με το Λιόρ Ελιγιάχου από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τους Μπο ΜακΚάλεμπ και Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς από τη Σιένα και τους Σέρχιο Γιουλ και Κάρλος Σουάρεθ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ΕΑ Sports προσφέρει και δύο καινοτομίες στο NBAJam: OnFireEdition: την ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη κι ένα campagne κατάκτησης του κόσμου με αποστολές.

Η ανακοίνωση: «Η ΕΑ Sports και η Ευρωλίγκα ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους και την παρουσία παικτών της Ευρωλίγκας στην επόμενη έκδοση του NBAJam: OnFireEdition. Οι πρωταθλητές της διοργάνωσης δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Μάικ Μπατίστ από τον Παναθηναϊκό θα δώσουν το «παρών» στις οθόνες σας, ο Λιόρ Ελιγιάχου και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Μπο ΜακΚάλεμπ και ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς από τη Μοντεπάσκι Σιένα, ο Σέρχιο Γιουλ και ο Κάρλος Σουάρεθ από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανάμεσα στους παίκτες που εκπροσωπούν τις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Οι κινήσεις σήμα κατατεθέν των αγαπημένων σας παικτών θα ζωντανέψουν σε έναν εικονικό κόσμο.

Το NBAJam: OnFireEdition θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι «παίκτες» παίζουν μπάσκετ με μια σειρά βελτιώσεων και αλλαγών που κάνουν πιο ζωντανό το ίδιο το άθλημα στις οθόνες σας. Το παιχνίδι θα διατίθεται μέσω download στο XboxLive και το PlayStationNetwork».

Δείτε το σχετικό βίντεο, μέσω του επίσημου καναλιού του Παναθηναϊκού, ΕΔΩ.
Πηγή: onsports.gr