> Voliotaki: Γ. Παπανδρέου: Τέλος στα σενάρια εκλογών και συγκυβέρνησης

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Γ. Παπανδρέου: Τέλος στα σενάρια εκλογών και συγκυβέρνησης

Να βάλει τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών και συγκυβέρνησης, που αναζωπυρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, επιχείρησε για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. 

«Να τελειώνουν τα σενάρια, γιατί επανέρχονται συνεχώς και δημιουργούν ένα κλίμα που, χωρίς λόγο, δημιουργεί πρόβλημα και στη δουλειά μας. Γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Θα είναι και εγκληματικό να μπούμε εμείς σε μια τέτοια ανυπόστατη σεναριολογία, είτε περί εκλογών, είτε περί συγκυβερνήσεων», τόνισε ο πρωθυπουργός....


Επίσης, ο κ. Παπανδρέου πέταξε το «γάντι» στη ΝΔ για τη συναίνεση. «Η μπάλα τώρα είναι στο γήπεδό τους. Εμείς έχουμε δείξει κάθε διάθεση - και τη δείχνουμε σε κάθε ευκαιρία - να δημιουργούμε εθνικές συνεννοήσεις. Είναι στην αντίληψή μας, είναι επωφελές για τη χώρα, πόσο μάλλον αυτή την εποχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να του παραδώσουν τα σημειώματα στα οποία θα καταγράφεται η πρόοδος των προτεραιοτήτων που έχουν αναλάβει.