> Voliotaki: Μ.Χαρακόπουλος: «Με τη γίδα στην πλάτη» η κυβέρνηση

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μ.Χαρακόπουλος: «Με τη γίδα στην πλάτη» η κυβέρνηση

«Το εμπόριο της ελπίδας στους ανέργους, που επισήμως ξεπερνούν τους 850.000, πρέπει να λάβει τέλος», τονίζει με δήλωσή του ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, που κάνει λόγο για «βαρύτατα εκτεθειμένη κυβέρνηση», καθώς όπως σημειώνει, μετά τις αποκαλύψεις του Προέδρου του ΑΣΕΠ κ. Βέη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, πιάστηκε “με την γίδα στην πλάτη” στη σκανδαλώδη ιστορία των προσλήψεων μέσω αμαρτωλών ΜΚΟ....


«Όλοι πια κατάλαβαν ότι το ΠΑΣΟΚ έστησε μια φάμπρικα διορισμών με ΜΚΟ, που πολλές από αυτές ιδρύθηκαν σε μια νύχτα από κομματικούς εγκαθέτους, για να συμμετάσχουν στο “πάρτι της κοινωφελούς εργασίας”.

Οι αποκαλύψεις είναι καθημερινές. Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας η περίπτωση μιας ακόμη ΜΚΟ, αυτή τη φορά, κουμπάρου υφυπουργού που έχει συνάψει μνημόνια συνεργασίας για προγράμματα ανέργων με δήμους της εκλογικής της περιφέρειας», σημειώνει χαρακτηριστικά το γαλάζιο στέλεχος, επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Ο βουλευτής Λαρίσης, προσθέτει μάλιστα πως κανείς, πλέον, δεν αμφιβάλλει για τη διάτρητη διαδικασία προσλήψεων συμβασιούχων που επέλεξε η κυβέρνηση. Και καλεί τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να λάβει θέση, αφού –όπως σημειώνει-ο αρμόδιος υπουργός “σφυρίζει αδιάφορα”.