> Voliotaki: «Λουκέτο» στο AEL FC ARENA!

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

«Λουκέτο» στο AEL FC ARENA!

Βόμβα μεγατόνων από την Λάρισα και τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη, καθώς ανακοινώθηκε ότι από σήμερα (31/07) αναστέλλεται η λειτουργία του νεόκτιστου γηπέδου της ΑΕΛ.

«Διαφθορά του ποδοσφαίρου, εργολαβικά συμφέροντα και αναλγησία του Δημοσίου», αναφέρονται από τους «βυσσινί» ως οι αιτίες της απόφασης τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση και όπως προκύπτει από τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, το κυρίως πρόβλημα είναι ότι η πολιτεία δεν δέχεται να δεσμευθεί ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει, όπως υποχρεούται βάσει νόμου, τα 7,5 εκατ. ευρώ που έχει καταβάλει ως απόδοση ΦΠΑ η ΠΑΕ ΑΕΛ για το συγκεκριμένο έργο, ακόμα και μετά την πρόταση των Θεσσαλών να μη γίνει άμεση εκταμίευση αλλά μια απλή νομοθετική δέσμευση....


Ακόμη, σοβαρό πρόβλημα προκύπτει μετά την απόφαση της εταιρείας ΕΡΓΟ 3 να μπει στο άρθρο 99 και κατά συνέπεια να διαγράψει όλα της τα χρέη τα οποία έχουν πλέον επιβαρύνει την ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι που σημαίνει ότι η Λάρισα θα πρέπει να αναστείλει την λειτουργία του γηπέδου έτσι ώστε να καταφέρει να παραμείνει βιώσιμη οικονομικά και τα επόμενα χρόνια.