> Voliotaki: Μπιρμπίλη:”Η εικόνα της κυβέρνησης δεν είναι καλή”

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μπιρμπίλη:”Η εικόνα της κυβέρνησης δεν είναι καλή”

«Δεν μου περνά από το μυαλό, με ενοχλεί και ως σκέψη» απαντά η υπουργός Περιβάλλοντος κα. Τίνα Μπιρμπίλη μέσω της Realnews σε όσους υποστηρίζουν ότι, με τις διαφοροποιήσεις της σε αυθαίρετα και ΔΕΗ ετοιμάζει την έξοδό της από την κυβέρνηση.
«Δεν εκβιάζω ποτέ και κανέναν», συνεχίζει η κα. Μπιρμπίλη, η οποία εμφανίζεται προβληματισμένη για την εικόνα της κυβέρνησης. «Στενοχωριέμαι με την εικόνα της κυβέρνησης δεν είναι καλή», σημειώνει χαρακτηριστικά η υπουργός.
Ξεκαθαρίζει για το θέμα των αυθαιρέτων πως «δεν θα υπάρξει πολεοδομικός μανδύας σε μια ρύθμιση που θα έχει μόνο εισπρακτική λογική». Όπως αναφέρει «το κράτος δεν μπορεί να νομιμοποιεί την ανεπάρκειά του.»
Για τη ΔΕΗ επιμένει στην θέση της αρνούμενη την περαιτέρω μετοχοποίηση της Επιχείρησης.
Η υπουργός δηλώνει πως δεν μπορεί να χειριστεί όλα τα θέματα, καθώς όπως η ίδια λέει, δεν είναι πολιτικός και η προσφορά της επικεντρώνεται στον χώρο που ξέρει.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ...ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
ΑΝΤ' ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ANIKANOYΣ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ  ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,