> Voliotaki: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα


Το ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αποτύχει οικτρά στην οικονομική του πολιτική είναι γεγονός. Το ότι η συνταγή του μνημονίου , μας επεβλήθη από τους οίκους και την κυβέρνηση , απέτυχε είναι το ξέρει και η γιαγιά στο χωριό. Το ότι η ανεργία καλπάζει , η φτωχοποιήση της χώρας συνεχίζεται με γοργό ρυθμό, το κοινωνικό κράτος διαλύεται υπέρ των ακραίων νεοφιλελεύθερων επιλόγων φαίνεται πλέον κάθε μέρα...

Τα λουκέτα αυξάνονται, η κατανάλωση πέφτει δραματικά με τις ανάλογες επιπτώσεις όπως τόσα άλλα , έχουν κάνει τον ΕΛΛΗΝΑ να έχει χάσει το γέλιο του , είναι καθημερινή πραγματικότητα!
Από την άλλη το αμετανόητο ΠΑΣΟΚ με την βοήθεια των φιλικών ΜΜΕ μας βομβαρδίζει ή καλύτερα προσπαθεί να μας κάνει πλύση εγκεφάλου ότι προσπαθεί να μας σώσει. Προτάσσει, ότι θα πολεμήσει το σπάταλο δημόσιο κράτος , το μεγαλύτερο είναι δικό του έργο, αλλά από την άλλη όμως είναι αλήθεια;
Η έρευνα του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ ,που κυκλοφορούν σήμερα, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ ψεύδεται για άλλη μία φορά.
Ας δούμε , από τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2009 ,αυτό που λέει ότι μειώνει το δημόσιο τι στα πραγματικότητα έχει κάνει.
Έχει συστήσει μέχρι τώρα:
1. 41 Γενικές και Ειδικές Γραμματείες , Νομικά Πρόσωπα και Αυτοτελείς Υπηρεσίες.
2. 386 Γενικές Διευθύνσεις και Τμήματα (325 είναι μόνο οι Διευθύνσεις Ιθαγένειας του αποτυχημένου <<Καλλικράτη>> στους δήμους).
3. 11Αυτοτέλη Γραφεία.
4.2 Ανεξάρτητες αρχές.
5.3 Ινστιτούτα;
6. 701 Συμβούλια , τα περισσότερα λόγω <<Καλλικράτη>>.
7. 165 Συμπαραστάτες του Δημότη.
8. 13 Περιφερειακούς Συμπαραστάτες του Πολίτη .
9 7 Εκτελεστικούς Γραμματείς Περιφερειών.
10. Πάνω από 1.326 αμειβόμενες επιτροπές.
11. 325 Κέντρα δια βίου μάθησης.
Και δεν φτάνουν τα ανωτέρω, έχουν προβάλει να συστήσουν , 8055 νέες θέσεις. Και επίσης 250 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού, όπως 34 θέσεις μετακλητών συμβούλων! Χώρια τα νομοσχέδια που έχουν ψηφίσει, περί τα 148 , που ανεβάζουν το χρέος!
Αυτή είναι η υπόγεια δράση του, να βολέψει την πελατεία του, η οποία φθίνει δραματικά!
Ευτυχώς για μας οι εκλογές πλησιάζουν και θα μας χαιρετήσουν! Η μόνη λύση είναι οι εκλογές. Ποιος θα βγει; Όποιος βγει τόσο εγκληματικός εις βάρος του λαού δεν θα είναι. Και αν αποτύχει; Πάμε για τον επόμενο. Το ζητούμενο δεν είναι να ΜΗΝ σωθούν οι τραπεζίτες. Το ζητούμενο είναι να σωθεί η χώρα!
Υ.Γ. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα πρέπει να είναι ο νέος ύμνος του ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ των οίκων.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ