> Voliotaki: Μεγάλη συγκέντρωση την Πρωτομαγιά

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μεγάλη συγκέντρωση την Πρωτομαγιά

Με συνθήματα κατά των απολύσεων, των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, κατά της ακρίβειας και των ιδιωτικοποιήσεων, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος, το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για την Πρωτομαγιά. Μία ώρα νωρίτερα, στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Με ανακοίνωσή της, η ΑΔΕΔΥ αναφέρει ότι η Πρωτομαγιά του 2011 βρίσκει τους εργαζομένους αντιμέτωπους με τη μαζική ανεργία, τη μαζική φτώχεια, την αποδιάρθρωση του κοινωνικο-οικονομικού ιστού και τη διάλυση κάθε μορφής κοινωνικής ασφάλισης, πρόνοιας και κοινωνικού κράτους».

Δύο συγκεντρώσεις θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη που διοργανώνεται από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και την Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους. Νωρίτερα, στις 10:00 το πρωί, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑ.ΜΕ.) διοργανώνει συλλαλητήριο στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και στη συνέχεια πορεία.