> Voliotaki: Μητροπολίτης «κατσάδιασε» τον Λυκουρέντζο και τον Τατούλη!

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μητροπολίτης «κατσάδιασε» τον Λυκουρέντζο και τον Τατούλη!

Άστραψε και... βρόντηξε ο μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, κατά των παριστάμενων πολιτικών κατά την διάρκεια της δοξολογίας για την Β' εθνοσυνέλευση στο Άστρος Κυνουρίας.

Και ενώ οι πολιτικοί λίγα λεπτά μετά την είσοδό τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Άστρος, όπου και έφτασαν για τις εκδηλώσεις για τα 188 χρόνια μετά την Β Εθνοσυνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, ανέμεναν την έναρξη της δοξολογίας, ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος ο οποίος χοροστατούσε της Θείας Λειτουργίας που τελείτο από το πρωί, τους αιφνιδίασε μαλώνοντάς τους!

Ο Σεβασμιότατος πριν ξεκινήσει τη Δοξολογία απευθύνθηκε στους αιρετούς, τον βουλευτή Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελο Γιαννακούρα, τους Δημάρχους και όλους τους αιρετούς θέλοντας να καταθέσει τον προβληματισμό του για την είσοδό τους στους ναούς, εν πομπή, λίγο πριν ολοκληρωθεί η Θεία Λειτουργία.

«Πώς γίνετε να περιφρονείτε το Θεό που έρχεστε έπειτα να δοξολογήσετε;» διερωτήθη ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας...
Πηγή: http://www.arcadiaportal.gr/